Άνδρας έριξε αυτοκίνητο σε πεζούς στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας

Άνδρας έριξε αυτοκίνητο σε πεζούς στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας

Ο δράστης τραυμάτισε τρία άτομα πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας. Βίντεο από τη στιγμή της επέμβασης των αστυνομικών (vid)

Άνδρας έριξε αυτοκίνητο πάνω σε πλήθος στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας τραυματίζοντας 3 πολίτες.

Τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν στη Χαϊδελβέργη όταν αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε ομάδα ανθρώπων που στέκονταν έξω από φούρνο, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, η οποία μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει εάν πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια ή ατύχημα.

Μάλιστα, ένας 73χρονος που είχε τραυματισθεί υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές.

«Συνεχίζουμε την έρευνα. Μόλις μάθουμε περισσότερα, θα ενημερώσουμε το κοινό», διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μετά το περιστατικό, «ο ύποπτος βγήκε από το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε πεζή οπλισμένος με ένα μαχαίρι», αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ειδοποιημένη από αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομική περίπολος εντόπισε τον άνδρα. Κατά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των όπλων τους, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση . «Ο ύποπτος έχει τραυματισθεί σοβαρά και νοσηλεύεται σε κλινική της Χαϊλελβέργης».


Σύμφωνα με πληροφορία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild, ο άνδρας πάσχει από ψυχική διαταραχή. Οι αρχές δεν δίνουν κανένα στοιχείο για το θέμα.

Η Rhein-Neckar-Zeitung αναφέρει ότι πρόκειται για νεαρό Γερμανό, ο οποίος , στο τιμόνι του αυτοκινήτου, είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι και, όταν αυτό έγινε πράσινο, ξεκίνησε με ταχύτητα για να πέσει στην ομάδα των πεζών και στη συνέχεια σε κολώνα.

Πάντως στη μνήμη όλων έρχεται το τραγικό περιστατικό του περασμένου Δεκέμβρη όταν ο Τυνήσιος Ανίς Αμρί, που έπεσε νεκρός από τα πυρά της ιταλικής αστυνομίας, οδηγώντας ένα φορτηγό έπεσε πάνω στο πλήθος σε πολυσύχναστη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, με απολογισμό 12 νεκρούς και 56 τραυματίες.

Πηγή: ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα