Andrew Lloyd Webber: Εθελοντής στο εμβόλιο του κορονοϊού

Andrew Lloyd Webber: Εθελοντής στο εμβόλιο του κορονοϊού
Ο Andrew Lloyd Webber Evan Agostini/Invision/AP

Ο συνθέτης των πολλών εκατομμυριούχων θέλει να ανοίξουν τα θέατρα το συντομότερο δυνατόν και για αυτό τον λόγο ήταν από τους πρώτους που ήθελε να δοκιμάσει το εμβόλιο.

Ο Andrew Lloyd Webber συμμετέχει στη δοκιμή εμβολίων για τον κορονοϊό, λέγοντας ότι θα κάνει οτιδήποτε για να “αποδείξει ότι τα θέατρα μπορούν να ανοίξουν ξανά με ασφάλεια”.

Σύμφωνα με το skynews η δοκιμή διεξάγεται από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το οποίο συνεργάστηκε με την εταιρεία φαρμάκων AstraZeneca. Επί του παρόντος εργάζονται για το νέο εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δοκιμή βρίσκεται σε συνδυασμένο στάδιο φάσης 1 και 3, με χιλιάδες συμμετέχοντες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία.

Ο 72χρονος έγραψε στο Twitter: “Είμαι ενθουσιασμένος που αύριο θα εμβολιαστώ για τη δοκιμή του εμβολίου της Οξφόρδης. Θα κάνω οτιδήποτε για να αποδείξω ότι τα θέατρα μπορούν να ανοίξουν ξανά με ασφάλεια.”

Ο πολυεκατομμυριούχος Lloyd Webber βρίσκεται πίσω από επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των Cats και του Jesus Christ Superstar, και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά συνθέτες στην ιστορία.

Πρόσφατα είχε επικρίνει την απόφαση της Αγγλικής κυβέρνησης να κλείσει ζωντανές εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι η κοινωνική απόσταση δεν είναι οικονομικά βιώσιμη στα θέατρα. Επιπλέον, είχε ζητήσει περισσότερη υποστήριξη για τους χώρους ψυχαγωγίας και τους καλλιτέχνες.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας, ο Lloyd Webber χρησιμοποίησε το κανάλι του στο YouTube για να μοιραστεί προηγούμενες παραστάσεις μερικών από τα μεγαλύτερα μιούζικαλ του, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς και να διασκεδάσει συναδέλφους μουσικούς με τα σύντομα βίντεό του.

Ωστόσο, το έργο του έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό και τα lockdown. Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένεται να χάσει γύρω στα 20 εκατ. από την περιουσία του λόγω της πανδημίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version