Ανεπανάληπτο βίντεο: Ο Μακρόν έχασε στοίχημα και φιλοξένησε συναυλία heavy metal στο Ελιζέ

Ανεπανάληπτο βίντεο: Ο Μακρόν έχασε στοίχημα και φιλοξένησε συναυλία heavy metal στο Ελιζέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν στη συναυλία χέβι μέταλ στο Ελιζέ youtube

Δύο Γάλλοι YouTubers κέρδισαν στοίχημα που είχαν βάλει με τον Εμ. Μακρόν και διοργάνωσαν συναυλία heavy metal στο μέγαρο Ελιζέ με τον πρόεδρο παρόντα.

Το, κατά τα άλλα καθώς πρέπει, προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας σείστηκε από τους ρυθμούς της χέβι μέταλ, αφού στους κήπους του φιλοξενήθηκε συναυλία, αποτέλεσμα στοιχήματος που έχασε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Την Κυριακή (23/05) εκατομμύρια άνθρωποι μπήκαν στο YouTube για να παρακολουθήσουν τον Γάλλο πρόεδρο να υποδέχεται στο Ελιζέ δύο γνωστούς κωμικούς της χώρας, στους οποίους “χρώσταγε” τη συναυλία. Ο Μακρόν είχε δεσμευτεί τον περασμένο Φεβρουάριο να ανοίξει τις πύλες του μεγάρου των Ηλυσίων για τους McFly και Carlito, δύο YouTubers, που ακολουθούνται από 6,5 εκατομμύρια άτομα, εάν κατάφερναν να πετύχουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές για ένα βίντεο που προωθούσε μέτρα κοινωνικής απόστασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι δύο κωμικοί κέρδισαν το στοίχημα και τους επιτράπηκε να τραβήξουν ένα βίντεο 36 λεπτών, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτησή του το πρωί της Κυριακής είχε προβληθεί σχεδόν 2,7 εκατομμύρια φορές.

Ο Μακρόν και οι YouTubers ανταλλάσσουν ιστορίες κατά τη διάρκεια του βίντεο, το οποίο τελειώνει με μια βόλτα στους κήπους του μεγάρου, όπου η γαλλική μπάντα Ultra Vomit εκτελεί μια χέβι μέταλ εκδοχή του γαλλικού νανουρίσματος Une souris verte.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα