Απειλεί ξανά ο Ερντογάν: “Θα απαντήσουμε στις παραβιάσεις της Ελλάδας και στο πεδίο”

Απειλεί ξανά ο Ερντογάν: “Θα απαντήσουμε στις παραβιάσεις της Ελλάδας και στο πεδίο”
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP Photo/Ebrahim Noroozi

Με επίδειξη ισχύος και απειλές συνεχίζει την εμπρηστική ρητορική κατά της Ελλάδας ο Ερντογάν. "Αν συνεχίσουν τις παραβιάσεις θα λάβουν απάντηση και σε νομικό επίπεδο και στο πεδίο".

Εμπρηστικός για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε ο Ερντογάν, εξαπολύοντας εκ νέου απειλές κατά της Ελλάδας.

Σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση της Τουρκίας, ο Ερντογάν κατηγόρησε την Ελλάδα ότι συνεχίζει την εχθρική προπαγάνδα, επιδεικνύοντας την ισχύ των τουρκικών πυραύλων, λέγοντας ότι “μπορεί να φτάσουν τα 500 χιλιόμετρα”.

Η Ελλάδα συνεχίζει την εχθρική προπαγάνδα, αυξάνει την ένταση με παραβιάσεις του εναέριου και θαλάσσιου χώρου της Τουρκίας, συνεχίζει την στρατικοποίηση των νησιών σε παραβίαση των συνθηκών, οπότε εμείς τι περιμένετε να κάνουμε αν χρειαστεί; Οι πύραυλοι μας μπορεί να φτάσουν τα 500 χιλιόμετρα.

(…) Έχουμε την αμυντική μας βιομηχανία, και θα δώσουμε απαντήσεις με τα μη επανδρωμένα σκάφη μας. Αν συνεχίσουν τις παραβιάσεις θα λάβουν απάντηση και σε νομικό επίπεδο και στο πεδίο. Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις επιθετικές ενέργειες”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version