Απίθανη μαρτυρία από το σημείο της ομηρίας. “Ο εκτελεστής μου έσφιξε το χέρι και με άφησε να φύγω”

default image

Τι δήλωσε φερόμενος ως αυτόπτης μάρτυρας σε γαλλικό ραδιόφωνο. Ήταν στα γραφεία της CTD, είδε έναν από τους εκτελεστές, αλλά τον πέρασε για αστυνομικό. Πώς τον άφησε να φύγει

Μία απίστευτη ιστορία που μετέδωσε πριν από λίγο ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός France Info, δημοσιεύει η  Guardian.

Ένας άνδρας ονόματι Didier, προμηθευτής της εκτυπωτικής εταιρίας Création Tendance Découverte CTD, όπου έχουν καταφύγει οι εκτελεστές της Charlie Hebdo και κρατούν έναν όμηρο, περιέγραψε στον σταθμό πώς βρέθηκε στο κτίριο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ομηρεία αλλά δεν διέτρεξε κίνδυνο, καθώς τον άφησαν να φύγει.

Ειδικότερα, ο Didier δήλωσε ότι επισκέφθηκε τα γραφεία της CTD διότι είχε ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της, τον οποίο κατονόμασε ως Mitchel.

Όταν λοιπόν έφτασε στην εταιρία, ο Mitchel βγήκε έξω να τον συναντήσει μαζί με κάποιον που έμοιαζε με αστυνομικό, ήταν ντυμένος στα μαύρα και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

“Δώσαμε τα χέρια και μετά ο πελάτης μου μου είπε να φύγω”, είπε ο Didier και πρόσθεσε πως ο άνδρας που πέρασε για αστυνομικό (πιθανότατα ο ένας εκ των εκτελεστών της Charlie Hebdo) του είπε “Φύγε, δεν σκοτώνουμε αμάχους”.

“Μου φάνηκε παράξενο”, εξήγησε ο Didier. “Καθώς έφευγα δεν ήξερα τι να υποθέσω, δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που συνέβαινε” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα