'Απόλυτη διαφάνεια': Ο Σκαραμούτσι διέγραψε ενοχλητικά για τον Τραμπ tweets του

Anthony Scaramucci, incoming White House communications director, speaks to the media during the daily press briefing at the White House, Friday, July 21, 2017, in Washington. White House press secretary Sean Spicer has resigned. (AP Photo/Andrew Harnik)
Anthony Scaramucci, incoming White House communications director, speaks to the media during the daily press briefing at the White House, Friday, July 21, 2017, in Washington. White House press secretary Sean Spicer has resigned. (AP Photo/Andrew Harnik) AP

"Οι απόψεις μου έχουν εξελιχθεί και τα παλιά μηνύματα δεν πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο", δήλωσε ο νέος διευθυντής επικοινωνίας του Αμερικανού προέδρου

Ο Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος διορίστηκε την Παρασκευή διευθυντής της επικοινωνίας του Λευκού Οίκου διέγραψε το Σάββατο όλα τα μηνύματά του στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης που επέκριναν την πολιτική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο χρηματιστής της Γουόλ Στριτ που ανέλαβε χρέη εκπροσώπου του προέδρου είχε εκφράσει στο Twitter την αντίθεσή του με ορισμένες θέσεις του Τραμπ, κυρίως σε ό,τι αφορά την παράνομη μετανάστευση, την κλιματική αλλαγή, το Ισλάμ και το δικαίωμα στην οπλοφορία.

"Απόλυτη διαφάνεια: διαγράφω τα παλιά μηνύματά μου. Οι απόψεις μου έχουν εξελιχθεί και τα παλιά μηνύματα στο Twitter δεν πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο. Υπηρετώ την ατζέντα του προέδρου και αυτό είναι το μοναδικό που μετράει", ανέφερε ο Σκαραμούτσι.

Το 2012 ο Σκαραμούτσι είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στο οποίο φαινόταν να συμμερίζεται κάποιες θέσεις των Δημοκρατικών: τασσόταν υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου, κατά της θανατικής ποινής και υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση.

Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ο διορισμός του, παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες ασκούσε ταυτόχρονα και καθήκοντα Διευθυντή Επικοινωνίας.

(Φωτό: AP Photo/Andrew Harnik)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκαραμούτσι: Δεν υπάρχουν εσωτερικές έριδες στον Λευκό Οίκο

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου

SHARE:

24Media Network