Αργεντινή: Γυναίκα λιποθυμάει και πέφτει στις γραμμές του τρένου – “Δεν ξέρω πώς είμαι ζωντανή”

Αργεντινή: Γυναίκα λιποθυμάει και πέφτει στις γραμμές του τρένου – “Δεν ξέρω πώς είμαι ζωντανή”
Γυναίκα λιποθύμησε και έπεσε στις γραμμές τρένου YouTube

Σοκάρει η πτώση γυναίκας στις γραμμές του τρένου στο Μπουένος Άιρες μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. "Δεν ξέρω πώς είμαι ακόμα ζωντανή", δήλωσε.

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σταθμό τρένου του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, όταν μία γυναίκα που βρισκόταν στην αποβάθρα λιποθύμησε και έπεσε στις γραμμές, την ώρα που το τρένο βρισκόταν εν κινήσει!

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ καθώς δείχνει τη νεαρή Candela, όπως είναι το όνομά της, να στέκεται στην αποβάθρα και να αρχίζει να παραπατάει, ώσπου ξαφνικά χάνει την ισορροπία της και πέφτει ανάμεσα σε δύο βαγόνια του τρένου, που εκείνη τη στιγμή έφτανε στον σταθμό “Independence Station” του Μπουένος Άιρες.

Οι υπόλοιποι επιβάτες σοκάρονται και κρύβουν το πρόσωπό τους φοβούμενοι τα χειρότερα, ωστόσο η νεαρή σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα και ανασύρθηκε ζωντανή από τις γραμμές του τρένου.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής η ίδια είπε: “Μου έπεσε ξαφνικά η πίεση και λιποθύμησα. Προσπάθησα να προειδοποιήσω έναν κύριο που βρισκόταν μπροστά μου αλλά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, ούτε τη στιγμή που έπεσα στο τρένο. Δεν ξέρω πώς είμαι ακόμα ζωντανή. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έχει γίνει“.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε χαρακτηριστικά πως “η κοπέλα ξαναγεννήθηκε. Αυτό είναι θαύμα”, περιγράφοντας πως “περιμέναμε το τρένο και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα