Αρμενία: Άγριο ξύλο μέσα στη Βουλή

Αρμενία: Άγριο ξύλο μέσα στη Βουλή
Άγριο ξύλο στη βουλή της Αρμενίας

Εικόνες χάους στην αίθουσα του Κοινοβουλίου της Αρμενίας, όταν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος χαρακτήρισε ορισμένους παλαιότερους "προδότες".

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή της Αρμενίας, με τους βουλευτές να παίζουν ξύλο και να εκτοξεύουν ο ένας στον άλλο πλαστικά μπουκάλια με νερό.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS, αφορμή για το άγριο ξύλο που μετέτρεψε το Κοινοβούλιο σε ρινγκ στάθηκε το σχόλιο του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Hayk Sargsyan, ο οποίος αποκάλεσε παλαιότερους υπουργούς Άμυνας της χώρας «προδότες», σημειώνοντας ότι “πρόδωσαν τη χώρα επειδή δωροδοκήθηκαν ή έκαναν προσωπικές χάρες για να απαλλάξουν άτομα από τα στρατιωτικά καθήκοντα”.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται μέλη του προσωπικού ασφαλείας της Βουλής να εισβάλλουν στην αίθουσα της συνεδρίασης προσπαθώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όπως ήταν φυσικό, η συνεδρίαση της Βουλής διακόπηκε.

Όπως σημειώνει το Reuters, η τρέχουσα βουλή συνεδρίασε για πρώτη φορά νωρίτερα αυτόν τον μήνα μετά τις εκλογές του καλοκαιριού, στις οποίες αναδείχτηκε νικητής το κόμμα του πρωθυπουργού Νικόλ Πασινιάν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα