Αρνούνται να συνεχίσουν το ‘Top Gear’ οι συνεργάτες του Jeremy Clarkson

default image

Οι συμπαρουσιαστές του Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond στέκονται στο πλευρό του. Στον αέρα το μέλλον της εκπομπής

Το Top Gear θα μπορούσε να συνεχιστεί αναφέρει εκπρόσωπος του BBC, που ανακοίνωσε ότι οι δυο συνεργάτες του Jeremy Clarkson αρνήθηκαν να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα, μετά την αποπομπή του κεντρικού παρουσιαστή για επίθεση στον παραγωγό.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος και παραγωγός του βρετανικού καναλιού τονίζει ότι έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της εκπομπής, αναφέροντας ότι οι συνεργάτες του Clarkson αρνήθηκαν να τη συνεχίσουν χωρίς την παρουσία του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε “Δεν ήθελαν να συνεχίσουν χωρίς τον Jeremy, έτσι οι συζητήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα. Φαίνεται πως ή θα πρέπει να συνεχίσουν όλοι ή κανείς τους”.

Ο Clarkson απεπέμφθη από την εκπομπή λόγω επίθεσής του προς τον παραγωγό της εκπομπής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της και της διαμονής τους σε ξενοδοχείο του Yorkshire.

Την ίδια στιγμή το BBC αναφέρει ότι προσπαθεί να δώσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη λύση γίνεται στο θέμα, ωστόσο η στάση των συνεργατών του παρουσιαστή δυσκολεύει την κατάσταση και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της εκπομπής.

(Πηγή: Mirror)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα