Κάνοντας πλάκα με τον Μπιν Λάντεν

default image

Η είδηση του θανάτου του Μπιν Λάντεν ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για να ανάψει για τα καλά η συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα ενώ πολλοί χρήστες άρχισαν να κάνουν πλάκα λέγοντας αστεία και ανέκδοτα (Vid+Pic)

Με το που δημοσιοποιήθηκε ο θάνατος του Οσάμα Μπιν Λάντεν ξεκίνησε ένας άνευ προηγουμένου διαδικτυακός πυρετός στο Twitter, το Facebook, και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα με αστεία και ανέκδοτα σχετικά με τον αρχηγό της αλ Κάιντα.

Μέσα σε λίγες μόλις ώρες τα κοινωνικά δίκτυα έπιασαν φωτιά με τους απανταχού χρήστες να αστειεύονται με την είδηση του θανάτου του.

Σύμφωνα με τον Guardian, αρκετοί ήταν οι χρήστες των εν λόγω δικτύων που ισχυρίστηκαν ότι έπρεπε να πιάσουν ζωντανό τον Λάντεν και ως τιμωρία να τον βάλουν εφόρου ζωής να περνά από έλεγχο σε αεροδρόμια.

Άλλοι έκαναν πλάκα αναφερόμενοι στο πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα λέγοντας πως ο Ντόναλντ Τράμπ απαιτεί το πιστοποιητικό θανάτου του Μπιν Λάντεν, μια φράση που αναρτήθηκε και μοιράστηκε από αρκετούς χρήστες.

Στο Twitter και στο Prodnose ο κωμικός Ντάνυ Μπέικερ “ανέβηκε στη σκηνή” και άρχισε το σόου λέγοντας ότι τώρα είναι μια καλή στιγμή να έρθουν στη φόρα όλα τα άσχημα νέα υπονοώντας ότι θα περάσουν απαρατήρητα.

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε ότι ο Λάντεν είχε λογαριασμό στο Playstation της Sony δίνοντάς του τον τίτλο του “World Hide and Go Seek Champion (2001-2011)” ενώ άλλοι τόνισαν ότι τουλάχιστον πρόλαβε να δει τον γάμο της χρονιάς πριν φύγει.

Στο Facebook από την άλλη, η πλάκα συνεχίστηκε, κάνοντας tag τον Λάντεν στο κρησφύγετό του σε δικό του υποτίθεται άλμπουμ, και από κάτω ο ίδιος τους προέτρεπε να κάνουν γρήγορα untag ενώ η CIA σχολίασε με τη σειρά της ότι τον είδε και έρχεται να τον βρει!

 

“Ο θάνατός του είναι καλή είδηση και για τους υπόλοιπους περιζήτητους κακοποιούς στη λίστα του FBI μπας καθώς τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να ανέβουν κατάταξη”, σχολίασε άλλος ένας χρήστης, ενώ στο διαδίκτυο δημοσιοποιήθηκε και βίντεο παρωδία με την αντίδραση του Χίτλερ στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του.

Σημειώνεται ότι δημιουργήθηκε και λογαριασμός στο Twitter, ο @

, ο οποίος κατακλύστηκε μέσα σε λίγες ώρες με πάνω από 10.000 χρήστες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα