“Αστειάκι” Σολτς σε Πούτιν: “Δεν ξέρω πόσο ακόμα σκοπεύει να παραμείνει στην εξουσία”

“Αστειάκι” Σολτς σε Πούτιν: “Δεν ξέρω πόσο ακόμα σκοπεύει να παραμείνει στην εξουσία”
Ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς AP

Με διάθεση χιούμορ και υπονοούμενα για την παραμονή Πούτιν στην εξουσία αντιμετώπισε ο Γερμανός Καγκελάριος τις πιέσεις του Ρώσου προέδρου για άμεση επίλυση του ζητήματος της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά στην κρίση στην Ουκρανία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν και του Γερμανού Καγκελάριου Όλαφ Σολτς.

Translation results

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν είπε ότι οι διαβεβαιώσεις της Δύσης ότι η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ σύντομα δεν ήταν αρκετά πειστικές και ότι η Ρωσία επιθυμεί την άμεση επίλυση του ζητήματος.

Μιλώντας στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς, ο Βλάντιμιρ Πούτιν είπε επίσης ότι η Μόσχα είναι έτοιμη για συνομιλίες με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σχετικά με τα όρια για την ανάπτυξη πυραύλων και τη στρατιωτική διαφάνεια.

Ο Σολτς είπε ότι η ένταξη της Ουκρανίας δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη, χρησιμοποιώντας την ευκαιρία να κάνει ένα αστείο προς τον Πούτιν, σύμφωνα με τον Max Seddon των FT.

Όπως είπε, δεν πιστεύει ότι αυτός ή ο Πούτιν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το ζήτημα της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ όσο είναι στην εξουσία.

Έπειτα, ακολούθησε παύση, κοίταξε τον Πούτιν και είπε: «Δεν ξέρω βέβαια πόσο καιρό σκοπεύει να μείνει ο πρόεδρος στην εξουσία».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα