Συνέντευξη Τύπου του Τραμπ για την… ήττα σαν νίκη του.

Συνέντευξη Τύπου του Τραμπ για την… ήττα σαν νίκη του.

Το αποτέλεσμα στις ενδιάμεσες εκλογές έδωσε το έναυσμα στον Ντόναλντ Τραμπ να πανηγυρίσει. Αρχικά μέσω διαδικτύου.Αυτήν την ώρα live το διάγγελμά του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για μια “πολύ μεγάλη νίκη” στις ενδιάμεσες εκλογές της Τρίτης, αφού οι Ρεπουμπλικανοί ενίσχυσαν την πλειοψηφία τους στη Γερουσία, μολονότι οι Δημοκρατικοί έθεσαν υπό τον έλεγχό τους τη Βουλή των Αντιπροσώπων, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια.

LIVE Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

“Όσοι εργάστηκαν μαζί μου σ’ αυτές τις απίστευτες ενδιάμεσες εκλογές, ενστερνιζόμενοι ορισμένες πολιτικές και αρχές, τα πήγαν πολύ καλά”, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει σήμερα το απόγευμα. “Όσοι δεν το έκαναν, λένε αντίο! Χθες ήταν μια τόσο μεγάλη νίκη, και μάλιστα υπό την πίεση των εμπαθών και εχθρικών μέσων ενημέρωσης”, συνέχισε.

Ο Τραμπ τηλεφώνησε νωρίτερα στην ηγέτιδα των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι για να την συγχαρεί. Είπε ότι οι Δημοκρατικοί βουλευτές, κάποιοι εκ των οποίων υποστηρίζουν ότι το κόμμα χρειάζεται νεότερη ηγεσία, θα πρέπει να την αναδείξουν και πάλι πρόεδρο της Βουλής.

Η 78χρονη Πελόζι ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2007 μέχρι το 2011, όταν οι Δημοκρατικοί είχαν και πάλι την πλειοψηφία στο σώμα αυτό. “Εντελώς αμερόληπτα, η Νάνσι Πελόζι αξίζει να εκλεγεί πρόεδρος της Βουλής από τους Δημοκρατικούς. Αν την δυσκολέψουν, ίσως να προσθέσουμε μερικές ρεπουμπλικανικές ψήφους. Έχει κερδίσει αυτή τη μεγάλη τιμή”, πρόσθεσε ο Τραμπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα