Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας στον κόσμο – Στην 5άδα η Ελλάδα με έναν λιμενεργάτη

Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας στον κόσμο – Στην 5άδα η Ελλάδα με έναν λιμενεργάτη
Martín Machiñena instagram @marto.machi

Ο πιο όμορφος άνδρας στον πλανήτη κατάγεται από την Ουρουγουάη. Στην κορυφαία πεντάδα ο Έλληνας εκπρόσωπος Μάνος Παναρετάκης.

Πραγματοποιήθηκαν στις Φιλιππίνες τα καλλιστεία Mr. World Tourism 2022, με τον πιο όμορφο άνδρα του κόσμου να έρχεται από την Ουρουγουάη.

Ο λόγος για τον 20χρονο Martín Machiñena, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Ο Martín Machiñena από την Ουρουγουάη ανακηρύχθηκε Mister Tourism World 2022 το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο La Benue Event Center στην πόλη Cabanatuan των Φιλιππίνων.

Το 20χρονο μοντέλο, ηθοποιός, μουσικός, αθλητής και φοιτητής επικοινωνίας από το Μοντεβιδέο κέρδισε πάνω από 20 άλλους ανταγωνιστές για να πάρει τον τίτλο.

“Είμαι ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε. Είμαι περήφανος που εκπροσώπησα τη χώρα μου και τώρα θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να εκπροσωπήσω αυτόν τον υπέροχο οργανισμό και να οικοδομήσω έναν καλύτερο κόσμο”, δήλωσε ο ίδιος.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Μάρσιο Τινγκ από τη Βραζιλία, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Νιβάτ Νακνουάν από την Ταϊλάνδη. Τους Top 6 φιναλίστ ολοκλήρωσαν ο Ivan Pimentel από τη Δομινικανή Δημοκρατία, ο Μάνος Παναρετάκης από την Ελλάδα και ο Phung Phuoc Thinh από το Βιετνάμ.

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας εκπρόσωπος Μάνος Παναρετάκης ασχολείται με τη μόδα, ενώ το επάγγελμά του είναι λιμενεργάτης.

Mr. World Tourism: Ο Έλληνας εκπρόσωπος Μάνος Παναρετάκης

Mr. World Tourism: Ο νικητής από την Ουρουγουάη

Mr. World Tourism: Όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα