Χαβάη: Βράχος “πέρασε” μέσα από το σπίτι – Συγκλονιστικό βίντεο

Χαβάη: Βράχος “πέρασε” μέσα από το σπίτι – Συγκλονιστικό βίντεο
Ογκόλιθος "εισβάλλει" σε σπίτι στη Χαβάη Twitter@davenewworld_2

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας βράχος να μπαίνει μέσα σε σπίτι στη Χαβάη μπροστά στα μάτια των ενοίκων.

Τύχη βουνό είχε μία γυναίκα στη Χαβάη, όταν ένας τεράστιος βράχος πέρασε κυριολεκτικά μέσα από το σπίτι της, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Το περιστατικό συνέβη στο Palolo Valley το βράδυ του Σαββάτου (28/01), όταν ένας ογκόλιθος ύψους και πλάτους 1,5 περίπου μέτρου προσέκρουσε στον τοίχο του σπιτιού, πέρασε μέσα από το σαλόνι, ισοπεδώνοντας ακόμα έναν τοίχο πριν καταλήξει σε ένα υπονοδωμάτιο.

Στα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται η γυναίκα να περπατά αμέριμνη μέσα στο σπίτι της, όταν μπροστά στα έντρομα μάτια της ο ογκόλιθος “εισβάλλει” στο σπίτι της, ενώ ξαφνιασμένα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας βγαίνουν από άλλους χώρους του σπιτιού για να δουν τι έχει συμβεί.

Όπως αναφέρει το Hawaii News Now, κανένα από τα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι δεν τραυματίστηκε, ενώ η οικογένεια Sasaki σε δηλώσεις της ανέφερε ότι μετακόμισε σε αυτό το σπίτι μόλις αυτόν τον μήνα.

“Το μόνο που άκουσα ήταν το μπουμ όταν το τζάμι έσπασε από τη συρόμενη πόρτα. Δεν έχω παρακολουθήσει το βίντεο, αλλά μου είπαν ότι αν έκανα ακόμη ένα βήμα, πιθανότατα δεν θα ήμουν εδώ”, δήλωσε η 65χρονη.

Ακόμη δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την πτώση του ογκόλιθου, αν και ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι οι κοντινές εργασίες εκσκαφής σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών είναι πιθανό να κρύβονται πίσω από το περιστατικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version