Cherry Valentine: Πέθανε πρώην παίκτρια του βρετανικού RuPaul Drag Race

Cherry Valentine: Πέθανε πρώην παίκτρια του βρετανικού RuPaul Drag Race
Η drag performer Cherry Valentine Instagram@thecherryvalentine

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών άφησε ο George Ward, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Cherry Valentine. Είχε συμμετάσχει στο βρετανικό drag show "RuPaul's Drag Race".

Ο George Ward, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Cherry Valentine, πέθανε σε ηλικία 28 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, η οποία περιέγραψε τον θάνατό του ως “βαθύ σοκ“.

Ο Ward συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του βρετανικού “RuPaul’s Drag Race” και συνέχισε στο ντοκιμαντέρ του BBC “Gypsy Queen And Proud”.

“Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνω ότι ο Τζορτζ – Cherry Valentine – πέθανε”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Ward, συμπληρώνοντας πως “αυτό θα είναι ένα βαθύ σοκ για τους περισσότερους ανθρώπους και καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Ως οικογένειά του, εξακολουθούμε να επεξεργαζόμαστε τον θάνατό του και η ζωή μας δεν θα είναι ποτέ η ίδια”.

“Καταλαβαίνουμε πόσο έχει αγαπηθεί και πόσες ζωές έχει εμπνεύσει και αγγίξει. Το μόνο που ζητάμε είναι την υπομονή και τις προσευχές σας αυτή τη στιγμή. Σε αγαπάμε Τζόρτζι”, κατέληξε η ανακοίνωση.

Μεγαλωμένος στο Ντάρλινγκτον της κομητείας Ντάραμ, ο Ward εργαζόταν ως νοσηλευτής ψυχικής υγείας το 2015, πριν ξεκινήσει την καριέρα του στο drag, ενώ τον Δεκέμβριο του 2020, ο Ward ανακοινώθηκε ως ένας από τους 12 διαγωνιζόμενους της δεύτερης σεζόν της βρετανικής έκδοσης του διάσημου drag show, “RuPaul’s Drag Race”.

Ο ίδιος στο εισαγωγικό βίντεο για το show, περιέγραψε το alter-ego του Cherry Valentine ως “γκλάμουρ”, “σκοτεινό” και “γκοθ”, ενώ είχε δηλώσει πως η δουλειά του ως νοσηλευτής “με έβαλε στη σωστή θέση να μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους λίγο περισσότερο”.

Το βρετανικό “RuPaul’s Drag Race” “αποχαιρέτησε” την Cherry Valentine με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Είμαστε συντετριμμένοι που η Cherry έφυγε από τη ζωή. Ήταν μια ευγενική ψυχή που έφερνε χαρά και ένα ξεχωριστό γέλιο σε όλους όσους συναντούσε.

Έφερε λάμψη, λάμψη και γοητεία στο #DragRaceUK, θα μας λείψει τόσο βαθιά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα