"Διάλεξες λάθος αυτοκίνητο": Βγήκε με τα εσώρουχα και μαύρισε στο ξύλο επίδοξο κλέφτη

Κατέβηκε με τα εσώρουχα και μαύρισε στο ξύλο επίδοξο κλέφτη

Ο 33χρονος έβλεπε τηλεόραση όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιος έσπαγε το αυτοκίνητό του. Τότε ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε

Με τα δυο του μάτια μαύρα από το ξύλο κατέληξε ένας νεαρός, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, που επρόκειτο να κλέψει.

Ο 33χρονος Στέφεν Κάνι σύμβουλος επενδύσεων και πρώην ερασιτέχνης παίκτης ράγκμπι, παρακολουθούσε τηλεόραση με την κοπέλα του όταν άκουσαν να σπάνε τα παράθυρα του αυτοκινήτου του, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το διαμέρισμα του στο Τσέλσι της Αγγλίας.

Χωρίς να διστάσει, με τα εσώρουχα και φωνάζοντας "διάλεξες λάθος αυτοκίνητο", βγήκε από το σπίτι και επιτέθηκε στον 19χρονο επίδοξο κλέφτη. "Δεν πρόκειται να πας πουθενά, φίλε. Πρέπει να είσαι ηλίθιος", έλεγε την ώρα που τον έριχνε στο έδαφος και τον ακινητοποιούσε, περιμένοντας μέχρι να έρθει η αστυνομία για να τον συλλάβει.

"Φυσικά θα το έκανα ξανά. Αν συνέβαινε ξανά απόψε, θα έκανα το ίδιο πράγμα και ούτε καν θα το σκεφτόμουν. Γιατί πρέπει να επιτρέψω σε κάποιους να εισβάλουν στην ιδιοκτησία μου και να καταστρέψουν το όχημά μου; Από εκεί που προέρχομαι, αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δεν πρόκειται να αφήσω κάποιον να κλέψει το αυτοκίνητό μου και εγώ να κάθομαι πάνω. Αν είμαι εκτός και συμβεί, δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Αλλά όχι να κάθομαι στο σπίτι", είπε στην Daily Mail ο Κάνι.

Ο δράστης μετά την επίθεση του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου
Ο δράστης μετά την επίθεση του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου © METROPOLITAN POLICE / SWNS.COM

ADVERTISING

SHARE: