Διαρροή πορνογραφικού υλικού, καταγγέλει η μητέρα της δολοφονημένης Influencer, Bianca Devins

Διαρροή πορνογραφικού υλικού, καταγγέλει η μητέρα της δολοφονημένης Influencer, Bianca Devins
Instagram

Η μητέρα της Bianca Devins, κατηγορεί το γραφείο του εισαγγελέα της περιοχής Oneida, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, για δημοσίευση προσωπικών στιγμών της κόρης της, στον Τύπο.

Η οικογένεια της Bianca Devins, που βρέθηκε δολοφονημένη στις 13 Ιουλίου του 2019, στα 17 της, μηνύει το γραφείο του Εισαγγελέα της Oneida, στη Νέα Υόρκη, για παράνομη δημοσίευση των φρικτών, τελευταίων στιγμών της κόρης της, στον Τύπο.

Η ανήλικη τότε, Instagram Influencer με τους 70,000 ακολούθους, δολοφονήθηκε από τον 23χρονο φίλο της, Brandon Clark, μέσα στο αυτοκίνητό του, μετά από συναυλία στην οποία είχαν παρευρεθεί.

Ο δολοφόνος της έκοψε τον λαιμό, αφού πρώτα βιντεοσκόπησε τους δύο τους σε προσωπικές στιγμές και έπειτα δημοσίευσε φωτογραφίες από το άψυχο σώμα του ανήλικου θύματος, στο Instagram. Οι φωτογραφίες και το βίντεο παρέμειναν δημοσιευμένα στο διαδίκτυο για μια ολόκληρη μέρα.

Ο Clark, του οποίου η δίκη είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020, δεν είχε παραδεχθεί από την αρχή τις πράξεις του.,

Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη, χρησιμοποιώντας τις εικόνες και τα βίντεο ως κύρια αποδεικτικά στοιχεία ώστε ο κατηγορούμενος να παραδεχτεί την ενοχή του.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο δολοφόνος της ανήλικης, ζήτησε συγγνώμη από το δικαστή, λέγοντας πως “δεν της άξιζε αυτό που της συνέβη”. “Ζητώ συγνώμη σε όλους τους ανθρώπους που την γνώριζαν και την αγάπησαν”, πρόσθεσε.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Bianca, Kimberly Devins, σοκαρίστηκε από τη διαρροή των προσωπικών στιγμών της κόρης της λίγο πριν δολοφονηθεί, όπως αναφέρεται στην αγωγή. Η Devins ανακάλυψε αργότερα ότι οι εισαγγελείς της Oneida μοιράστηκαν το βίντεο με πολλά μέσα ενημέρωσης, αφού προηγουμένως της διαβεβαίωσαν ότι τα βίντεό δεν θα κυκλοφορήσουν, αναφέρει η αγωγή. Επιπλέον, σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας, το γραφείο του εισαγγελέα κοινοποίησε επίσης γυμνές εικόνες της Bianca που ελήφθησαν από το τηλέφωνό της, μετά τη δολοφονία της.

“Η οικογένειά μας αναγκάζεται να ζήσει τη βία ξανά και ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας αυτών που δημοσίευσε ο δολοφόνος της. Είναι αφόρητο ότι αυτοί που έπρεπε να προστατεύσουν τη Bianca, ξανακοινοποιούν περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας παραβιάζοντας το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή του θύματος”, δήλωσε η μητέρα στο New York Post. “Το γραφείο ήταν απρόσεκτο και παρείχαν προσωπικές στιγμές της κόρης μου”, πρόσθεσε.

Το γραφείο του εισαγγελέα, σύμφωνα με τη Daily Mail, είπε ότι είχε το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει τις γυμνές εικόνες και το βίντεο της Bianca. Σύμφωνα με τη αγωγή, “το γραφείο είδε την υπόθεση της Bianca ως τη τέλεια ευκαιρία για να κερδίσει την εύνοια από τα μέσα ενημέρωσης, ύστερα από μια αρνητική παρουσίασή τους, σχετικά με μια άλλη υπόθεση”.

Η Carrie Goldberg, η δικηγόρος που εκπροσωπεί την υπόθεση της Bianca Devins, δήλωσε στους εισαγγελείς της Oneida ότι “πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τη διαρροή της παιδικής πορνογραφίας με τη Bianca”.

Ωστόσο, αφού η μητέρα του θύματος και η δικηγόρος της, ήρθαν αντιμέτωποι με το γραφείο του εισαγγελέα, ενημερώθηκαν πως η νομοθεσία της Νέας Υόρκης για τη παιδική πορνογραφία δεν μπορεί να εφαρμοστεί στη περίπτωση της Bianca λόγω της ηλικίας της, διότι κατά τη δολοφονία ήταν 17 ετών.

Δυστυχώς η Bianca είχε στο παρελθόν προϋπάρξει θύμα παιδικής πορνογραφίας, όταν ήταν 15 ετών, ένα έγκλημα που πυροδότησε μάλιστα τη ζήλια του Clark που υποτίθεται ότι οδήγησε στη δολοφονία της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα