Δραματικό βίντεο: Αλεξιπτωτιστής κάνει άλμα σε φαράγγι, χτυπάει σε βράχια και μένει κρεμασμένος

Δραματικό βίντεο: Αλεξιπτωτιστής κάνει άλμα σε φαράγγι, χτυπάει σε βράχια και μένει κρεμασμένος
Αλεξιπτωτιστής στη Γιούτα Youtube

Τη δραματική στιγμή που αλεξιπτωτιστής έχοντας κάνει άλμα βάσης σε φαράγγι προσγειώνεται με δύναμη σε βράχους στη Γιούτα και μένει κρεμασμένος, κατέγραψε κάμερα.

Δεν θα μπορούσε να έχει πιο άσχημη και επώδυνη κατάληξη το άλμα που πραγματοποίησε από βάση ένας αλεξιπτωτιστής στη Γιούτα, όταν το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη σε βράχους στο φαράγγι Kane Creek.

Στο βίντεο που κατέγραψαν με κάμερα τουρίστες, ο αλεξιπτωτιστής φαίνεται να βρίσκεται σχεδόν σε ελεύθερη πτώση αφού το αλεξίπτωτό του δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να “προσγειωθεί” στα… σκληρά. Κατά την πτώση τα σχοινιά του αλεξίπτωτου μπλέχτηκαν σε έναν από τους βράχους, με αποτέλεσμα ο άτυχος αλεξιπτωτιστής να μείνει κρεμασμένος, αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος.

Ο άλτης έχασε τις αισθήσεις του από τη σύγκρουση, αλλά ήταν ζωντανός όταν διασώθηκε και μεταφέρθηκε με αεροπλάνο σε νοσοκομείο. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γκραντ επιβεβαίωσε σε τοπικούς δημοσιογράφους ότι ο άλτης επιβίωσε από την τρομακτική πτώση του στο Tombstone Cliff και είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα