Έγκυος ξανά η μητέρα της μεγαλύτερης βρετανικής οικογένειας – Περιμένει το 22ο παιδί

Έγκυος ξανά η μητέρα της μεγαλύτερης βρετανικής οικογένειας – Περιμένει το 22ο παιδί
Youtube

Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας σκοπεύει να μεγαλώσει και άλλο κατά ένα μέλος, καθώς οι γονείς ανακοίνωσαν πως περιμένουν το 22ο παιδί τους!

Με ένα βίντεο στο κανάλι τους στο Youtube η 44χρονη Σου Ράντφορντ και ο 48χρονος σύζυγός της, Νόελ, αποκάλυψαν πως περιμένουν για άλλη μία φορά παιδί, παρά το γεγονός πως είχαν δηλώσει πως το 21ο παιδί τους θα ήταν και το τελευταίο.

“Λοιπόν παιδιά, περιμένουμε μωρό. Είμαι 15 εβδομάδων έγκυος και σύντομα θα μάθουμε το φύλο του μωρού”, ανέφερε στο βίντεο η 44χρονη που θα γεννήσει τον ερχόμενο Απρίλιο και παραδέχθηκε πως θέλει να είναι αγόρι.

Το ζευγάρι που λαμβάνει επίδομα ύψους 170 λιρών την εβδομάδα, στηρίζεται οικονομικά κυρίως στο αρτοποιείο του πατέρα, για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Η πολυμελής οικογένεια ζει σε ένα σπίτι με δέκα κρεβατοκάμαρες που είχαν αγοράσει το 2004 για 240.000 λίρες.

Ο Νόελ Ράντφορντ είχε προχωρήσει σε βασεκτομή μετά το ένατο παιδί του, ωστόσο αργότερα προχώρησε σε αναίρεση για να κάνουν περισσότερα παιδιά. Ο ίδιος και η γυναίκα του είναι υιοθετημένοι και στην πρώτη εγκυμοσύνη (εκείνη ήταν 14 ετών), είχαν αποφασίσει να κρατήσουν το παιδί.

Όλα τα παιδιά, εκτός από τα δύο μεγαλύτερα, ζουν ακόμη με τους γονείς τους, ενώ η δεύτερη μεγαλύτερη κόρη έχει γίνει ήδη μητέρα τριών παιδιών.

Όπως είναι φυσικό τα έξοδα της οικογένειας είναι πολλά. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται περίπου 350 λίρες την εβδομάδα για φαγητό. Στην περίπτωση που αποφασίσουν να βγουν έξω για φαγητό θα πρέπει να καταναλώσουν κατά μέσο όρο 150 λίρες. Όσον αφορά τα πλυντήρια, αυτά είναι ασταμάτητα με 18 κιλά ρούχων να πλένονται καθημερινά μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version