Εικόνες φρίκης σε μετρό της Νέας Υόρκης – Επιχείρησε να βιάσει 25χρονη μπροστά σε κόσμο

Εικόνες φρίκης σε μετρό της Νέας Υόρκης – Επιχείρησε να βιάσει 25χρονη μπροστά σε κόσμο

Ένας άντρας επιχείρησε να βιάσει μία 25χρονη στην αποβάθρα του μετρό της Νέας Υόρκης. Ο δράστης συνελήφθη χάρη στο σοκαριστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές.

Εικόνες φρίκης αντίκρισαν οι χρήστες των social media, αλλά ακόμη περισσότερο όσοι πέρασαν από την αποβάθρα του μετρό και συγκεκριμένα τη στάση “Lexington Av-63 Street” του Μανχάταν της Νέας Υόρκης, όταν ένας άντρας επιχείρησε να βιάσει μία 25χρονη εικόνα, με το βίντεο από τη στιγμή της αποτρόπαιης πράξης να δίνεται στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο δράστης ακολούθησε τη γυναίκα όταν μαζί βγήκαν από τον συρμό, της επιτέθηκε από πίσω χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί, την πέταξε στο έδαφος και προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στην πλατφόρμα.

Για καλή τύχη του θύματος, όμως, αρκετός κόσμος βρέθηκε στο σημείο, ζητώντας του δράση να απομακρυνθεί όπως και έκανε. Στη σύλληψή του βέβαια βοήθησε η κοινοποίηση του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις αρχές να ζητούν από τον κόσμο πληροφορίες για τον επίδοξο βιαστή.

Μία μέρα αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής, τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν και ο Χοσέ Ρέγιες συνελήφθη.

Αυτή η φρικτή πράξη διακόπηκε από έναν καλό Σαμαρείτη που τον είδε και τον ανάγκασε να σταματήσει ενώ βιντεοσκοπούσε το συμβάν”, ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής, Ρόντνι Χάρισον, ο οποίος ανέφερε ότι το βίντεο δόθηκε στην ομάδα αναγνώρισης προσώπων του τμήματος, που ταίριαξε την εικόνα του δράστη με προηγούμενο έγκλημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα