“Εκανα σεξ με τον Σίλβιο”

default image

Την παραδοχή της για την πλήρη εκμετάλλευσή της, έστειλε η Πατρίτσια Ντ' Αντάριο σε συνέντευξή της σε ιταλική εφημερίδα. "Δεν είμαι συνοδός πολυτελείας", τόνισε, ενώ λέει ότι όλα τα σχεδίασαν εχθροί του Μπερλουσκόνι

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Libero,  η οποία πρόσκειται στην ιταλική κεντροδεξιά, η Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο, ανασκευάζει εν μέρει τα όσα έχει πει.

Επιβεβαιώνει ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ιταλό πρωθυπουργό, αλλά τονίζει ότι “την χρησιμοποίησαν, την εκμεταλλεύθηκαν και στην συνέχεια την πέταξαν. Δεν είμαι συνοδός πολυτελείας”, δηλώνει τώρα.

“Το σκάνδαλο αυτό, σχεδιάστηκε σε όλες του τις λεπτομέρειες από τους εχθρούς του πρωθυπουργού”, δηλώνει η 42χρονη Ιταλίδα, η οποία διαψεύδει τα όσα είχε υποστηρίξει η ίδια σε προηγούμενες συνεντεύξεις, ότι είναι, δηλαδή, συνοδός πολυτελείας.

Σε ότι αφορά, δε, το βιβλίο που έγραψε σε συνεργασία με την Μανταλένα Τουράντι, η Πατρίτσια Ντ΄Αντάριο, που πρώτη έκανε αναφορά, πριν δυο χρόνια, στο “σεξ γκέϊτ” με πρωταγωνιστή των Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δηλώνει ότι “τα κείμενα διορθώνονταν και αλλάζονταν τη νύχτα, χωρίς, κατά συνέπεια, να μπορεί να τα ελέγξει”.

Όσο για την μαγνητοφώνηση των τηλεφωνικών συνομιλιών της με τον Καβαλιέρε, τονίζει ότι “το μαγνητόφωνο είναι ο φύλακας  -άγγελός της, από τότε που κατήγγειλε τον πρώην αρραβωνιαστικό της, όταν χειροδίκησε εναντίον της για να την υποχρεώσει να εκπορνευθεί”.

Η Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο προσθέτει ότι “την κορόιδεψαν, διότι της είχαν πει ότι θα γινόταν διάσημη και θα έβγαζε χρήματα, ενώ δεν κέρδισε τίποτα και καταστράφηκε”.

Ζήτησε, μάλιστα, από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να την συναντήσει στην ιδιωτική του κατοικία στην Ρώμη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα