Έκανε βουντού σε 3χρονο κοριτσάκι. Βρήκαν βελόνες στο σώμα του

Έκανε βουντού σε 3χρονο κοριτσάκι. Βρήκαν βελόνες στο σώμα του

Αφαίρεσαν 7 βελόνες από κορμί 3χρονου κοριτσιού στην Ινδία. 50χρονος έκανε βουντού πάνω του

Σε μια επέμβαση που κράτησε πάνω από δύο ώρες, οι γιατροί του νοσοκομείου SSKM που βρίσκεται στην Καλκούτα της Ινδίας, κατάφεραν να αφαιρέσουν επτά βελόνες από το σώμα ενός τρίχρονου κοριτσιού.

Όπως αναφέρουν οι Times της Ινδίας, ένας 50χρονος άνδρας εξασκούσε μαύρη μαγεία πάνω στο κοριτσάκι χρησιμοποιώντας το σαν ζωντανή κούκλα βουντού. Το παιδί αναρρώνει και θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση για 48 ώρες.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση το Σάββατο. Ο 50χρονος απασχολούσε τη μητέρα της μικρής σαν οικιακή βοηθό και κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί. Οι γιατροί σοκαρισμένοι εντόπισαν επτά βελόνες καρφωμένες βαθιά μέσα στο σώμα της 3χρονης. Όπως ανέφερε ο Sukanta Roy, χειρουργός, οι βελόνες δεν προκάλεσαν μόνιμη βλάβη σε ζωτικά όργανα παρότι δύο εξ αυτών είχαν τραυματίσει τους πνεύμονες του παιδιού.

Η αστυνομία αναζητά τον Sanatan Thakur, πρώην φύλακα στο επάγγελμα που απασχολούσε τη μητέρα του κοριτσιού, ενώ η μητέρα ανακρίνεται σχετικά με το αν γνώριζε για τις πρακτικές του άνδρα.

Πηγή: Times of India

SHARE: