Εκκενώθηκε η πλατεία Δημοκρατίας στο Παρίσι

default image

Οι γαλλικές αρχές προχώρησαν σε εκκένωση της κεντρική πλατεία της Δημοκρατίας του Παρισιού, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο σε κάδο απορριμάτων (Pics)

Εκκενώθηκε από τις γαλλικές αρχές η πλατεία Δημοκρατίας στο Παρίσι, μετά από απειλή για βόμβα και τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου σε κάδο απορριμάτων. 


Οι γαλλικές αρχές “χτενίζουν” κάθε γωνιά του Παρισιού μετά γην αιματοχυσία της 13ης Νοεμβρίου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν νέο τρομοκρατικό χτύπημα και τον εντοπισμό του νούμερο ένα καταζητούμενο Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Πριν από λίγο, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι κλειστός θα παραμείνει και ο σταθμός του μετρό που βρίσκεται πλησίον της πλατείας, αλλά και την διακοπή των δρομολογίων της γραμμής 11 του μετρό για λόγους ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πως, χθες το βράδυ εντοπίστηκε γιλέκο με εκρηκτικά, μέσα σε κάδο απορριμάτων, με τις αρχές να εικάζουν πως ανήκει στον Αμπντεσλάμ. Όλα αυτά που στο Βέλγιο συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μακελάρη της τρομοκρατική επίθεσης του Παρισιού. Οι Βρυξέλλες συνεχίζουν να βρίσκονται σε σε κόκκινο συναγερμό με το μετρό, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να παραμένουν κλειστά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ίσως ανοίξουν την Τετάρτη.

Παράλληλα, ο ιταλικός Τύπος θέλει τον Αμπντεσλάμ Σαλάχ φέρεται να είχε επιβιβασθεί την 1η Αυγούστου σε πλοίο που απέπλευσε από το λιμάνι του Μπάρι και να επέστρεψε την 5η του ίδιου μήνα.

(Πηγή: 20minutes.fr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα