Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Νεκρός ιδιοκτήτης οίκου ανοχής κέρδισε την έδρα στη Νεβάδα

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Νεκρός ιδιοκτήτης οίκου ανοχής κέρδισε την έδρα στη Νεβάδα
Ο Dennis Hof AP

Στα εκλογικά κέντρα της Νεβάδα είχαν αναρτηθεί αφίσες που έκαναν γνωστό πως ο υποψήφιος είχε πεθάνει. Όμως οι πιστοί ακόλουθοι των Ρεπουμπλικάνων το παρέκαμψαν...

Σαρωτική νίκη στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ πέτυχε ένας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής ο οποίος… πέθανε τον Οκτώβριο.

Ο 72χρονος Ντένις Χοφ εξελέγη στο σώμα της Πολιτειακής Συνέλευσης της Νεβάδα και είχε θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων. Ήταν τηλεοπτικός αστέρας καθώς και ο δημοφιλέστερος… νταβατζής της Νεβάδα.

Η υποψηφιότητά του δεν μπορούσε να αποσυρθεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και εκλέχθηκε διότι οι Ρεπουμπλικάνοι καλούσαν τον κόσμο να τον ψηφίσει, με στόχο να μειωθούν οι ψήφοι των αντιπάλων τους.

Σύμφωνα με το Fox News, σε εκλογικά κέντρα της Πολιτείας όπου «κατέβαινε» ο Χοφ, είχαν αναρτηθεί αφίσες που έκαναν γνωστό πως είχε πεθάνει. Όμως, οι… πιστοί ακόλουθοι των Ρεπουμπλικάνων πήγαν μαζικά στις κάλπες και υπακούοντας το κόμμα τους, ψήφισαν τον Ντένις Χοφ.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο Χοφ έχει κερδίσει το 63% των ψήφων! Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στη Νεβάδα είναι πλέον υπεύθυνο να βρει αντικαταστάτη του εκλεγέντος… νεκρού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα