EKT: Δημιουργία κέντρου για την κλιματική αλλαγή

EKT: Δημιουργία κέντρου για την κλιματική αλλαγή
FILE - In this Aug. 16, 2019, file photo, large icebergs float away as the sun rises near Kulusuk, Greenland. Rising temperatures and diminished snow and ice cover in the Arctic are imperiling ecosystems, fisheries and local cultures, according to a report issued Tuesday, Dec. 10 by the National Oceanic and Atmospheric Administration. (AP Photo/Felipe Dana, File) AP

Η Ευρωπαϊκή Κέντρική Τράπεζα δημιουργεί κέντρο για την κλιματική αλλαγή, όπως γνωστοποίησε η επικεφαλής της, Κριστίν Λαγκάρντ.

H Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δημιουργεί κέντρο για την κλιματική αλλαγή, το οποίο θα συντονίζει τις θέσεις της αναφορικά με τον καλύτερο τρόπο ενσωμάτωσης των σχετικών θεμάτων στη νομισματική πολιτική και την εποπτεία των τραπεζών, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

«Δημιουργούμε τώρα ένα νέο κέντρο για την κλιματική αλλαγή για να συγκεράσουμε τις διαφορετικές εξειδικευμένες γνώσεις και εργασίες στην τράπεζα», είπε η Λαγκάρντ σε ομιλία της, προσθέτοντας: «Το κέντρο για την κλιματική αλλαγή μας παρέχει τη δομή που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με την ταχύτητα και την αποφασιστικότητα που απαιτεί», πρόσθεσε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version