Έκτακτη σύσκεψη της Κομισιόν για τα μολυσμένα αυγά

Έκτακτη σύσκεψη της Κομισιόν για τα μολυσμένα αυγά
Eggs are displayed for sale at a farmers market in Falls Church, Va., Saturday, March 11, 2017. (AP Photo/J. Scott Applewhite) AP

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Υγείας της Επιτροπής, Βιτένις Αντριουκάιτις, τόνισε ότι όλες οι χώρες που εμπλέκονται θα συγκληθούν μόλις θα έχουν γίνει γνωστά όλα τα στοιχεία

Έκτακτη συνεδρίαση με θέμα το διατροφικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα μολυσμένα αυγά σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, θα συγκαλέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όταν έχει στη διάθεσή της όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Όπως τόνισε Ευρωπαίος επίτροπος Υγείας της Κομισιόν, Βιτένις Αντριουκάιτις, όλες οι χώρες που εμπλέκονται θα συγκληθούν μόλις θα έχουν γίνει γνωστά όλα τα στοιχεία.

«Πρότεινα τη σύγκληση σύσκεψης υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών καθώς και των εκπροσώπων των υπηρεσιών διατροφικής ασφάλειας των εμπλεκομένων κρατών μελών, μόλις θα έχουμε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μας» ανέφερε ο Ευρωπαίος επίτροπος σε γραπτό του μήνυμα αφού συζήτησε το θέμα με τους υπουργούς της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας.

(Φωτογραφία: AP / J. Scott Applewhite, με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα