Ελληνική πρωτιά στο πόκερ

default image

Ένας Έλληνας στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο πόκερ. Κατάφερε να επικρατήσει και να αυξήσει το λογαριασμό του κατά πολλές χιλιάδες δολάρια

Ο Α. Πολυχρονόπουλος έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο στο Πόκερ σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο 27χρονος παίκτης κατάγεται από το Λονγκ Άιλαντ και συμμετείχε στο ”World Series of Poker event No 48”, εντυπωσιάζοντας όσους παρακολούθησαν τον αγώνα του. Η πορεία του ήταν θεαματική σε όλους τους γύρους και προκάλεσε τα θετικά σχόλια των συμπαικτών του.

Ο νεαρός νικητής είχε δύσκολο έργο, καθώς επικράτησε απέναντι σε 2.712 συμμετέχοντες και κέρδισε συνολικά το ποσό των 650.223 δολαρίων.

Φτάνοντας στους τελικούς τέσσερις, στο ”Final 4”, ο Πολυχρονόπουλος αγωνίστηκε φορώντας το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας για γούρι. Πιστός οπαδός του ΑΠΟΕΛ, όπως είχε υποσχεθεί στους φίλους του στην Κύπρο, είχε γύρω από το λαιμό του το σύμβολο της ομάδας του.

Ο Πολυχρονόπουλος θεωρείται από τους ”αήττητους” επαγγελματίες παίκτες στο διαδίκτυο και συμμετέχει με το ψευδώνυμο ”Athanasios 9”.

Ο πρωταθλητής γιόρτασε την κερδοφόρα νίκη του στο Σαουθάμπτον, μαζί με την οικογένειά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα