Έλον Μασκ στην Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ: “Σταμάτα να με φλερτάρεις, ντρέπομαι”

Έλον Μασκ στην Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ: “Σταμάτα να με φλερτάρεις, ντρέπομαι”
Έλον Μασκ και Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ ap

Έπεσε στην "παγίδα" της βουλεύτριας των Δημοκρατικών Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ ο Έλον Μασκ. Η ανάρτηση για τον "εγωμανή δισεκατομμυριούχο" και η απάντηση του ιδρυτή της Tesla.

Μίας ιδιαίτερα άβολης στιχομυθίας έγιναν θεατές οι χρήστες του τουίτερ την Παρασκευή, όταν ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ προέτρεψε την βουλεύτρια των Δημοκρατικών, Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ να σταματήσει να “τον φλερτάρει” ως απάντηση σε ανάρτησή της που έκανε λόγο για έναν “δισεκατομμυριούχο με προβλήματα ναρκισσισμού”.

“Έχω κουραστεί από το συλλογικό άγχος για τις επικείμενες εκρήξεις εγκλημάτων μίσους, που συμβαίνουν επειδή κάποιος εγωμανής δισεκατομμυριούχος ελέγχει μονομερώς μία τεράστια πλατφόρμα επικοινωνίας και διαστρεβλώνει τη λειτουργία της επειδή ο Τάκερ Κάρλσον (σ.σ. συντηρητικός παρουσιαστής του Fox News) ή ο Πίτερ Θιλ (σ.σ. δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ) τον έβγαλαν για δείπνο και τον έκαναν να νιώσει ξεχωριστός” έγραψε η βουλεύτρια.

Ο Μασκ, που η προσφορά του για την εξαγορά του τουίτερ έναντι του αστρονομικού ποσού των 44 δισ. δολαρίων έγινε δεκτή νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, απάντησε: “Σταμάτα να με φλερτάρεις, είμαι πραγματικά ντροπαλός”. Η βουλεύτρια, σε μια δημοσίευση που αργότερα διέγραψε ξεκαθάρισε στον Μασκ πως δεν αναφερόταν σε εκείνον, αλλά στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ διευθύνων σύμβουλο του της META ενώ πρόσθεσε πως “αποφεύγει να δίνει προσοχή σε εγωμανείς που την αναζητούν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα