Ένας ακόμα νεκρός στα έργα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Ένας ακόμα νεκρός στα έργα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δυστύχημα στη Βραζιλία, κατά τη διάρκεια εργασιών ενόψει Μουντιάλ. Πληθαίνουν τα περιστατικά και οι αντιδράσεις

Ένας ακόμα εργαζόμενος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή στις οικοδομικές εργασίες που γίνονται στη Βραζιλία, η οποία το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, ανεβάζοντας μέχρι στιγμής τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 3, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ατύχημα συνέβη στην πόλη Μανάους, όταν ένα κομμάτι έπεσε στο κεφάλι του 55χρονου κατά τη διάρκεια αποσυναρμολόγησης ενός γερανού. Ο άτυχος εργάτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματά του, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο Ειδήσεων, Agencia Brasil.

Ο θάνατος του 55χρονου αποτελεί το τρίτο θανατηφόρο συμβάν από τότε που ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής των γηπέδων ποδοσφαίρου. Τον Μάρτιο και τον Δεκέμβριο του 2013, δύο ακόμη εργάτες σκοτώθηκαν όταν έπεσαν από μεγάλο ύψος. Ένας τέταρτος εργαζόμενος έχασε τη ζωή του από καρδιακή προσβολή.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί σε συνολικά 12 πόλεις της Βραζιλίας και θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου. Οι εργασίες είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να είχαν τελειώσει στα τέλη του περασμένου έτους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE: