Έπιασε τον σύζυγό της από κάμερα ασφαλείας να την απατάει στην πόρτα του σπιτιού τους

Έπιασε τον σύζυγό της από κάμερα ασφαλείας να την απατάει στην πόρτα του σπιτιού τους

Η κάμερα ασφαλείας της εισόδου του σπιτιού τους "πρόδωσε" την κρυφή ερωτική σχέση ενός άντρα. Η σύζυγός του είδε τα πλάνα και ανέβασε το βίντεο στο TikTok.

Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη χρήστης του TikTok, η οποία όπως ισχυρίζεται, έπιασε τον σύζυγό της να την απατά κοιτώντας το βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα ασφαλείας της εισόδου.

Η Κάιλι Κριστίνα – γνωστή ως @kaylie271 – μοιράστηκε στο TikTok το βίντεο από την κάμερα του σπιτιού της που δείχνει τον σύντροφό της να βγάζει κρυφά την ερωμένη του από το σπίτι τους τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τη NEW YORK POST.

“Όταν ο σύζυγός σου είναι πολύ άρρωστος για να πάει στο οικογενειακό ταξίδι που σχεδίαζες”, έγραψε στο αρχικό βίντεο.

Τα ασπρόμαυρα πλάνα, που τραβήχτηκαν λίγο μετά τις 10 μ.μ., δείχνουν έναν άνδρα να αποχαιρετά τη γυναίκα στα μπροστινά σκαλιά του σπιτιού, να τη φιλάει και να της σφίγγει το χέρι.

Η Κριστίνα δημοσίευσε πρώτη φορά το βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok πριν από δύο μήνες, και έγινε αμέσως viral, ξεπερνώντας τις 5 εκατομμύρια προβολές.

Όπως είπε, ο σύντροφός της νόμιζε ότι η κάμερα ήταν απενεργοποιημένη, ενώ πρόσθεσε ότι ο κολλητός της ήταν αυτός που είχε εγκαταστήσει την κάμερα ασφαλείας.

“Οι κλειδαριές έχουν αλλάξει και δε μένει πλέον εδώ”, έγραψε σε νέα δημοσίευση.

Η Κριστίνα δεν άφησε τον σύζυγό της να επιστρέψει στο σπίτι τους τελευταίους μήνες, ενώ πρόσφατα δημοσίευσε ξανά το επίμαχο βίντεο.

Παράλληλα, δημοσίευσε βίντεο όπου απαντούσε σε follower της που τη ρώτησε αν τον έχει συγχωρέσει.

“Ναι, μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι κάποια συγγνώμη θα είναι ποτέ ικανοποιητική” είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα