Επιστρέφει στην Ουάσιγκτον ο Τζον Μακέιν

Senate Armed Services Committee Chairman Sen. John McCain, R-Ariz., speaks on Capitol Hill in Washington, Tuesday, Feb. 9, 2016, during the committee's hearing with Director of National Intelligence James Clapper and Defense Intelligence Agency Director Lt. Gen. Vincent Stewart on worldwide threats. (AP Photo/Evan Vucci)
Senate Armed Services Committee Chairman Sen. John McCain, R-Ariz., speaks on Capitol Hill in Washington, Tuesday, Feb. 9, 2016, during the committee's hearing with Director of National Intelligence James Clapper and Defense Intelligence Agency Director Lt. Gen. Vincent Stewart on worldwide threats. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Ο Γερουσιαστής Τζον Μακέιν επιστρέφει σήμερα στην Ουάσινγκτον για την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στην Γερουσία, σχετικά με το νομοσχέδιο για την υγεία

Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής, Τζον Μακέιν που αναρρώνει στην Αριζόνα μετά την διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο, θα επιστρέψει σήμερα στην Ουάσινγκτον για την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί σχετικά με το νομοσχέδιο για την υγεία, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του στην αμερικανική πρωτεύουσα.

“Ο Γερουσιαστής Μακέιν θα επιστρέψει στην Γερουσία των ΗΠΑ, προκειμένου να συνεχίσει να εργάζεται για ένα σημαντικό νομοθετικό έργο, συμπεριλαμβανομένων των νομοσχεδίων για την υγεία, την εθνική άμυνα, αλλά και την επιβολή νέων κυρώσεων στην Ρωσία, το Ιράν, αλλά και την Βόρεια Κορέα,” ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

πηγή φωτογραφίας: AP/ Evan Vucci

SHARE:

24Media Network