Επίθεση κατά αστυνομικού τμήματος στην Κωνσταντινούπολη

Επίθεση κατά αστυνομικού τμήματος στην Κωνσταντινούπολη

Δύο γυναίκες φέρεται να συμμετείχαν στην επίθεση και βρίσκονται παγιδευμένες σε κτίριο της περιοχής. Δεν υπάρχουν θύματα

Δύο γυναίκες επιτέθηκαν σήμερα κατά του αρχηγείου των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στη συνοικία Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης , χωρίς να υπάρξουν θύματα, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, και στη συνέχεια διέφυγαν, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, οι δύο γυναίκες πέταξαν χειροβομβίδες και στη συνέχεια άνοιξαν πυρ εναντίον του κτιρίου. Εργαζόμενοι ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν τη μία από τις δύο γυναίκες.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk μετέδωσε ότι οι δύο γυναίκες οχυρώθηκαν στη συνέχεια σε παρακείμενο κτίριο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και ετοιμάζεται να επέμβει.

Οι τουρκικές αστυνομικές δυνάμεις είναι συνήθης στόχος επιθέσεων, τόσο του PKK όσο του ακροαριστερού "Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος/Μετώπου (DHKP-C), το οποίο έχει πραγματοποιήσει πολλές επιθέσεις από τη δεκαετία του '70 εναντίον εκπροσώπων του τουρκικού κράτους, του καπιταλισμού και αμερικανικών συμφερόντων.

SHARE: