Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα και Κέιτι – Δυο όμοιες ιστορίες που συγκλόνισαν

Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα και Κέιτι – Δυο όμοιες ιστορίες που συγκλόνισαν
Ιωάννα Παλιοσπύρου Κέιτι Πάιπερ

Η υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου έφερε ξανά στο φως τη σοκαριστική ιστορία της Βρετανίδας Κέιτι Πάιπερ, η οποία πριν 14 χρόνια δέχθηκε και η ίδια επίθεση με καυστικό υγρό από φίλο του πρώην συντρόφου της ως αντίποινα για τον χωρισμό τους.

Η υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία τον Μάιο του 2020 δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από μία 36χρονη γυναίκα, μπροστά στην είσοδο της εργασίας της στην Καλλιθέα, έφερε στη μνήμη όλων την ιστορία της Βρετανίδας Κέιτι Πάιπερ, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τον ίδιο εφιάλτη πριν 14 χρόνια.

Το 2008 μια κάμερα καταγράφει καρέ καρέ την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον της Κέιτι Πάιπερ, από έναν φίλο του πρώην συντρόφου της, Ντάνιελ Λίντς, ο οποίος θέλει να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.

“Νόμιζα ότι ήταν ένα καυτό υγρό σαν ζεστός καφές. Σε δευτερόλεπτα ο πόνος ήταν τόσο ανυπόφορος που αμέσως κατάλαβα ότι ήταν μία τοξική ουσία, όπως οξύ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Βρετανίδα, η οποία εργαζόταν τότε ως μοντέλο.

Αίσθηση προκαλούν επίσης οι δηλώσεις του πλαστικού χειρουργού Mohammad Ali Jawad, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως “το πρόσωπό της έλιωσε μόλις δέχθηκε το καυστικό υγρό”, ενώ η Κέιτι Πάιπερ υποβλήθηκε σε 40 χειρουργικές επεμβάσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα