Επίθεση στην Μπανγκόκ: Τρεις υπόπτους αναζητά η αστυνομία, ένταλμα σύλληψης για έναν ‘αλλοδαπό’

default image

Η ταϊλανδική αστυνομία έχει εξαπολύσει άνθρωπο κυνηγητό για τον εντοπισμό τριών υπόπτων για την βομβιστική επίθεση στην καρδιά της Μπανγκόκ, ενώ έχει έκδωσε ένταλμα σύλληψης για έναν πιθανότατα αλλοδαπό άνδρα (Vid+Pics)

Οι αστυνομικές αρχές της Ταϊλάνδης εξέδωσαν σήμερα ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός “αλλοδαπού άνδρα”, ο οποίος σχετίζεται με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σε ινδουιστικό ναό της Μπανγκόκ και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι τουρίστες.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πραβούτ Ταβορνσίρι είπε ότι το ένταλμα εγκρίθηκε από δικαστήριο. Σύμφωνα με αυτό, η αστυνομία αναζητά “έναν αλλοδαπό άνδρα, αγνώστων στοιχείων”. Συνοδεύεται από το σκίτσο ενός υπόπτου με πυκνά, μαύρα μαλλιά, αραιά γένια και μαύρα γυαλιά. Μιλώντας στην τηλεόραση, ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο άνδρας αυτός ενδέχεται να είναι “μικτής καταγωγής”.

 

Η αστυνομία θεωρεί επίσης υπόπτους δύο άλλους άνδρες που διακρίνονται σε ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας κοντά στο σημείο της βομβιστικής επίθεσης.

 

“Το πρόσωπο με τα κόκκινα και το πρόσωπο με τα άσπρα είναι επίσης ύποπτοι”, είπε ο Πραβούτ Ταβορνσίρι αναφερόμενος στους δύο άνδρες που εμφανίζονται στο βίντεο μαζί με έναν τρίτο άνδρα που φοράει κίτρινο μπλουζάκι, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε το ένταλμα.

 

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα