Εργαζόμενη στη Walmart παραιτείται από τα μεγάφωνα του καταστήματος και γίνεται viral

Εργαζόμενη στη Walmart παραιτείται από τα μεγάφωνα του καταστήματος και γίνεται viral
Facebook

Εργαζόμενη καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στη Walmart και ανακοινώνει την παραίτησή της από τα μεγάφωνα του καταστήματος.

Έναν εντυπωσιακό τρόπο για να ανακοινώσει την παραίτησή της βρήκε εργαζόμενη στη Walmart στις ΗΠΑ.

Η νεαρή που εργαζόταν στο τμήμα των ηλεκτρονικών, στο video που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Facebook, εμφανίζεται να παίρνει το μικρόφωνο που υπήρχε στο κατάστημα και να ανακοινώνει σε όλους την παραίτησή της, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στο κατάστημα.

“Την προσοχή σας πελάτες και συνεργάτες του Walmart, το όνομά μου είναι Beth από το τμήμα των ηλεκτρονικών, δουλεύω εδώ σχεδόν 5 χρόνια και μπορώ να πω οτι όλοι δουλεύουν πολύ και είναι χαμηλόμισθοι. Τόσο οι μάνατζερς, όσο και οι πελάτες μας συμπεριφέρονται άσχημα και όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας λένε οτι είμαστε αναλώσιμοι. Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση. Η εταιρία μεταχειρίζεται τους μεγαλύτερους σαν σκα..α. Γαμ…. οι μάνατζερς, γαμ… αυτή η δουλειά. Παραιτούμαι”, είπε μεταξύ άλλων πριν κλείσει το μικρόφωνο και αποχωρήσει.

Η Beth McGrath που δημοσίευσε το βίντεο στο facebook την Τρίτη, αργότερα επανήλθε ευχαριστώντας όσους απάντησαν, λέγοντας ότι ήταν συγκλονισμένη από την υποστήριξη που είχε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα