Έριξε ποντικοφάρμακο στις πίτσες για να εκδικηθεί το αφεντικό του

O Ρίκι Άνταμς συνελήφθη ύστερα από κατηγορίες ότι τοποθέτησε ποντικοφάρμακο στο τυρί πίτσας στο κατάστημα που εργαζόταν
O Ρίκι Άνταμς συνελήφθη ύστερα από κατηγορίες ότι τοποθέτησε ποντικοφάρμακο στο τυρί πίτσας στο κατάστημα που εργαζόταν SCOTT BOEHM/INVISION/AP

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το δηλητήριο ανακάλυψε ο διευθυντής της πιτσαρίας όταν παρατήρησε μια "ύποπτη ουσία" αναμειγμένη με το τυρί της πίτσας

Ένας άνδρας στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ συνελήφθη μετά από κατηγορίες ότι τοποθέτησε δηλητήριο αρουραίων σε τυρί για πίτσα στο κατάστημα που εργαζόταν.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, CBS, το υλικό από τη κάμερα κλειστού κυκλώματος που υπήρχε στη πιτσαρία αποκάλυψε ότι ο 59χρονος Ρίκι Άνταμς ήταν εκείνος που ανακάτεψε το δηλητήριο με το τυρί που θα τοποθετούνταν αργότερα στις πίτσες του εστιατορίου.

ADVERTISING
Έριξε ποντικοφάρμακο στις πίτσες για να εκδικηθεί το αφεντικό του

Ο διευθυντής του καταστήματος, Γκούρολ Μπίσερ, ετοίμαζε μια πίτσα όταν παρατήρησε μια ύποπτη ουσία στο τυρί. Έπειτα από αναζήτηση στο ίντερνετ ανακάλυψε ότι τα σφαιρίδια που εντόπισε ήταν δηλητήριο. Αμέσως έψαξε στα πλάνα από τις κάμερες παρακολούθησης για να βρει εκείνον που ασχολήθηκε με τα τυριά.

Λίγο αργότερα κάλεσε την αστυνομία, ενώ όλα τα μολυσμένα τυριά αναγνωρίστηκαν και συλλέχθηκαν πριν προστεθούν στις παρασκευές και πωληθούν σε πελάτες. "Πέταξα ότι άγγιξε, όλα τα κιβώτια, μέρη της μηχανής και όλο το τυρί φυσικά" δήλωσε στην αστυνομία ο διευθυντής ενώ πρόσθεσε ότι και το υγειονομικό έλεγξε το κατάστημα και του επέτρεψαν να το επαναλειτουργήσει.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο Άνταμς εργαζόταν ήδη ένα χρόνο στην κουζίνα χωρίς να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όμως κάποιες ώρες πριν το συμβάν, είχε έρθει σε σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη και ίσως αυτό τον οδήγησε στην ακραία πράξη.

Ο ύποπτος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για διανομή μολυσμένων τροφίμων και διαβιβάστηκε σε κέντρο κράτησης με εγγύηση 100.00 δολαρίων.

Δείτε το ρεπορτάζ του CBS:

Πηγή: 

CBS

SHARE:

24Media Network