Ερντογάν: Ένοπλος επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του – Φώναζε “είμαι ο Μεσσίας”

Ερντογάν: Ένοπλος επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του – Φώναζε “είμαι ο Μεσσίας”
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Twitter

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στις τουρκικές αρχές όταν ένας άνδρας επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Τούρκου προέδρου. Τον πυροβόλησε στο πόδι η αστυνομία.

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από το σπίτι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη συνοικία Κισίκλι όταν ένας ένοπλος άνδρας επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, το άτομο αυτό, έφερε όπλο και φώναζε “Είμαι ο Μεσσίας” τη στιγμή που προσπάθησε να μπει στην οικία του Τούρκου προέδρου.

Όταν έκανε κίνηση για να τραβήξει το όπλο, η αστυνομία φέρεται να τον πυροβόλησε στο πόδι, να τον ακινητοποίησε και να τον συνέλαβε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ενώ η έρευνα για τα αίτια της ενέργειας του δράστη συνεχίζεται.

Όπως αναφέρει το Odatv, ο άνδρας ονομάζεται Ibrahim Karakoyun και φέρεται να αυτοαποκαλείται “Μεσσίας” σε αρκετές αναρτήσεις του στα social media. Τουρκικά Μέσα μάλιστα αναφέρουν πως ο εν λόγω άνδρας είχε θέσει υποψηφιότητα με το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ερντογάν στις εκλογές της 24ης Ιουνίου 2018.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα