Εταιρία κάλεσε τους εργαζομένους της που υποστηρίζουν τον Τραμπ, να παραιτηθούν

default image

"Η εταιρία απορρίπτει τις εθνικιστικές πολιτικές και οποιοσδήποτε διαφωνεί θα πρέπει να υποβάλλει αμέσως στην παραίτησή του", αναφέρεται σε mail του διευθύνοντα συμβούλου

Ο διευθύνων σύμβουλος εταιρείας που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων στο Σικάγο στις ΗΠΑ έστειλε mail προς όλους τους εργαζομένους της επιχείρησης, τονίζοντας ότι όσοι είναι υποστηρικτές του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να παραιτηθούν από την εταιρεία. Μια μέρα όμως μετά υποχώρησε από την αρχική του θέση, τονίζοντας ότι αποδέχεται όλους τους εργαζομένους, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Το mail της Τετάρτης που έστειλε ο Ματ Μάλονι, συνιδρυτής της Grubhub, υπογράμμιζε ότι απορρίπτει «τις εθνικιστικές, αντιμεταναστευτικές πολιτικές και τις πολιτικές μίσους» του Τραμπ και πως οποιοσδήποτε διαφωνεί θα πρέπει να υποβάλλει αμέσως την παραίτηση του, «καθώς δεν έχει καμία θέση εδώ».

Με ανάρτηση του όμως στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την Πέμπτη, που αργότερα αποσύρθηκε, ο Μάλονι υποστήριξε ότι: «Η Grubhub δεν ανέχεται το μίσος και είμαστε περήφανοι και για όλους μας τους εργαζομένους– ακόμη και αυτούς που ψήφισαν Τραμπ».

Αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστήριξε ότι με το mail του υποστήριζε την ενσωμάτωση και την ανοχή και πως η εταιρεία δεν κάνει διακρίσεις με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα