Eurovision 2021: Οι ΜΕΘ θα “δείξουν” αν θα επιτραπεί κοινό

Eurovision 2021: Οι ΜΕΘ θα “δείξουν” αν θα επιτραπεί κοινό
Στιγμιότυπο από διαγωνισμό της Eurovision shutterstock

Αν ο αριθμός των νοσηλευμένων στις ΜΕΘ της Ολλανδίας φτάσει τους 900, αυτό θα σημαίνει αυτόματα και απαγόρευση προσέλευσης κοινού στη Eurovision 2021.

Ο φετινός τελικός αλλά και οι δύο ημιτελικοί της Eurovision 2021 θα διεξαχθούν στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 18 ως τις 22 Μαϊου, ωστόσο για τους fans του θεσμού από όλο τον κόσμο, μόνο όσοι ζουν μόνιμα στην Ολλανδία ίσως θα καταφέρουν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση από κοντά.

Πρόσφατα η Ολλανδική κυβέρνηση έδωσε το “πράσινο φως” ώστε οι βραδιές να διεξαχθούν με την παρουσία κοινού, εφόσον οι διοργανωτές μπορούν να εγγυηθούν πως όποιος προσέρχεται στον χώρο, θα φέρει μαζί του αρνητικό τεστ για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει γνωστό, 3.500 περίπου άτομα θα μπορέσουν να παρευρεθούν σε τελικό και ημιτελικούς, με μοναδική υποχρέωση να έχουν μαζί τους αρνητικό rapid ή pcr test κορονοϊού, με το αποτέλεσμα να έχει βγει την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, ο αριθμός αυτών που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της Ολλανδίας έφτασε τους 839, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ των τελευταίων δύο εβδομάδων στη χώρα. Ενώ χθες, 21 Απριλίου, οι νοσηλευόμενοι ήταν 822.

Σύμφωνα με τον OGAEGREECE, στις 28 Απριλίου θα αποφασιστεί εάν θα υπάρξει παρουσία κόσμου στο στάδιο. Αν ο αριθμός των νοσηλευμένων στις ΜΕΘ της Ολλανδίας φτάσει τους 900, αυτό θα σημαίνει αυτόματα και απαγόρευση προσέλευσης κοινού στη Eurovision 2021. Απομένει μία μόλις εβδομάδα για να μάθουμε τι τελικά θα συμβεί.

Συνολικά 39 χώρες θα διαγωνιστούν στην φετινή Eurovision, ανάμεσα τους και η Ελλάδα και η Κύπρος. Να υπενθυμίσουμε ότι η χώρα μας θα εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version