Εβγαλε νύχια η Χίλαρι: “Κανείς δεν συμπαθεί τον Σάντερς”

Εβγαλε νύχια η Χίλαρι: “Κανείς δεν συμπαθεί τον Σάντερς”
Χίλαρι Κλίντον AP

Η Χίλαρι Κλίντον δεν δίστασε να πραγματοποιήσει επίθεση κάτω από τη ζώνη στον Μπέρνι Σάντερς.

Από τη στιγμή που ο Μπέρνι Σάντερς προηγείται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ για το προεδρικό χρίσμα ήταν φυσικό και επόμενο ότι θα άρχιζαν και οι επιθέσεις από το βαθύ κατεστημένο του κόμματος.

Πρώτη ανέλαβε να κάνει τη δουλειά, η Χίλαρι Κλίντον, σύζυγος του Μπιλ Κλίντον και υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις οποίες έχασε, αναπάντεχα για πολλούς, από τον νυν πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Η Κλίντον μίλησε για τον Σάντερς σαν να είναι ο τελευταίος Ρεπουμπλικανός: “Ηταν χρόνια στο Κογκρέσο και τον υποστηρίζει μόλις ένας γερουσιαστής. Κανείς δεν τον συμπαθεί και κανείς δεν θέλει να δουλέψει μαζί” τόνισε η παρ’ ολίγον πρόεδρος των ΗΠΑ (και πρώην Υπουργός).

Συνέχισε τονίζοντας ότι ο Σάντερς είναι πολιτικός καριέρας και όχι κάποιος αουτσάιντερ όπως θέλει να παρουσιάζεται για να συμπληρώσει στο τέλος ότι “επιτίθεται συνέχεια σε γυναίκες. Δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο αλλά με την κουλτούρα γύρω από το πρόσωπο και την ομάδα μου που τον στηρίζει”.

Προσώρας ο Σάντερς δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο, είτε ο ίδιος είτε με τη μορφή διαρροών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version