Έξαλλος ο Μακρόν: Τα έψαλλε σε νεαρό που τον αποκάλεσε "Μανού"

Ο Γάλλος πρόεδρος αντέδρασε ενοχλημένος στην προσφώνηση του νεαρού

Viral έχει γίνει το βίντεο με το Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος φανερά ενοχλημένος από τη χαλαρότητα του νεαρού τον έβαλε στη θέση του λέγοντάς του "θα με αποκαλείς, κύριε πρόεδρε".

Το γύρο του κόσμου κάνει βίντεο στο οποίο ο Εμανουέλ Μακρόν επέπληξε ένα νεαρό Γάλλο, ο οποίος εκτός τόπου και χρόνου απευθύνθηκε αποκαλώντας το Γάλλο πρόεδρο «Μανού», ενώ τραγούδησε τον ύμνο του Σοσιαλιστικού Κόμματος μπροστά του.

Η σκηνή έλαβε χώρα στο πλαίσιο τελετής στο περιθώιο τελετής στη βόρεια Γαλλία, για την έκκληση του στρατηγού Σαρλ ντε Γκολ για λαϊκή αντίσταση κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο νεαρός στεκόταν πίσω από ένα κιγκλίδωμα, την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος περνούσε από εκεί χαιρετώντας το πλήθος. Το τηλεοπτικό δίκτυο LCI κατέγραψε τον νεαρό να ψελλίζει τους στίχους από τον ύμνο του Σοσιαλιστικού Κόμματος και λίγο μετά να ρωτάει τον πρόεδρο: «Όλα καλά, Μανού;» ("Ca va Manu?").

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι απολαυστικός:

«Όχι, όχι, βρίσκεσαι σε μια επίσημη εκδήλωση» του απάντησε αυστηρά κι απότομα ο Εμανουέλ Μακρόν.

«Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο».

«Μπορείς να κάνεις σαν κλόουν, αλλά σήμερα ψέλλουμε τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλίας και τον Ύμνο της γαλλικής Αντίστασης. Θα απευθύνεσαι σε εμένα ως κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας ή απλά κύριε».

Ο πιτσιρικάς με την μοδάτη φράντζα δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης και ζήτησε συγγνώμη. «Ναι, κύριε πρόεδρε».

Η συγγνώμη του νεαρού μάλλον δεν αρκούσε στον Μακρόν: «Πρέπει να συμπεριφέρεσαι σωστά. Ακόμα κι αν κάποια ημέρα θελήσεις να ηγηθείς μιας επανάστασης, πρώτα πρέπει να αποκτήσεις ένα πτυχίο και να μάθεις πώς φέρνουν φαγητό στο τραπέζι».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μακρόν, Γαλλία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Και το ελληνικό χρέος στο τραπέζι Μέρκελ, Μακρόν, Γιούνκερ

Μαρλέν Σιαπά: Η γυναίκα που εμπιστεύονται οι Μακρόν

Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν - Ερντογάν

"Ας φάνε παντεσπάνι" - Ο Μακρόν πέταξε με το προεδρικό αεροσκάφος για απόσταση μόλις 107χλμ

SHARE: