Εξοργιστικό βίντεο: Ηλικιωμένος επιτίθεται σε έγκυο για μια θέση στο λεωφορείο

Εξοργιστικό βίντεο: Ηλικιωμένος επιτίθεται σε έγκυο για μια θέση στο λεωφορείο
© NEWSFLARE

Ένας 70χρονος, που είχε ανέβει στο λεωφορείο μόνο για μία στάση, φτάνει στο σημείο να χτυπήσει έγκυο, που αρνιόταν να του παραχωρήσει τη θέση της (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε προ ημερών σε λεωφορείο στην Κίνα, με έναν ηλικιωμένο να επιτίθεται σε έγκυο γιατί δεν του παραχώρησε τη θέση που καθόταν.

Το εξοργιστικό αυτό συμβάν βιντεοσκοπήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου στην πόλη Κάνμινγκ της επαρχίας Γιουνάν στη νοτιοδυτική Κίνα και ήρθε στο φως από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας, το κρατικό CCTV.

Στο βίντεο φαίνεται ένας 70χρονος, σε έξαλλη κατάσταση, να μαλώνει με μια γυναίκα, η οποία κάθεται στις ειδικές θέσεις προτεραιότητας (σ.σ. για παιδιά, ηλικιωμένους και έγκυες), ούσα τριών μηνών έγκυος, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας. Ο τσακωμός δεν περιορίζεται μόνο στα λόγια, καθώς κάποια στιγμή ο 70χρονος φαίνεται να την χτυπάει, καθώς αυτή αρνείται πεισματικά να σηκωθεί, ανταποδίδοντας. 

 

Ο 70χρονος δεν φαίνεται διατεθειμένος να "παραδώσει τα όπλα" και οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου επεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μάλιστα ένας από απ' αυτούς αποφασίζει να σηκωθεί για να παραχωρήσει την πολυπόθητη θέση στον ηλικιωμένο. Ωστόσο, αυτός ακόμα και όταν κάθεται, συνεχίζει να επιτίθεται στην έγκυο. Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, ο 70χρονος πήρε το λεωφορείο μόνο για μία στάση...

Πηγή: The Sun

SHARE: