Φάκελος με λευκή σκόνη στο σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ - Στο νοσοκομείο η σύζυγός του

Donald Trump Jr. and wife Vanessa attend the BCBG - Max Azria 2008 spring/summer show during Fashion Week in New York, Wednesday, Sept. 5, 2007. (AP Photo/John Smock)
Donald Trump Jr. and wife Vanessa attend the BCBG - Max Azria 2008 spring/summer show during Fashion Week in New York, Wednesday, Sept. 5, 2007. (AP Photo/John Smock) AP

Συνολικά, τρία πρόσωπα από την οικία του γιου Τραμπ διακομίστηκαν στο Ιατρικό Κέντρο "NewYork Presbyterian - Weill Cornell"

Η Βανέσα Τραμπ, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, και άλλοι δύο άνθρωποι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο σήμερα, αφού εκείνη άνοιξε έναν φάκελο, που είχε παραλάβει μέσω του ταχυδρομείου, ο οποίος περιείχε μια άγνωστης προέλευσης, ύποπτη λευκή σκόνη.

ΟΙ εξετάσεις έδειξαν ότι η σκόνη δεν ήταν επικίνδυνη, έγινε γνωστό από στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας της Νέας Υόρκης.

«Η ουσία έφθασε μέσω του ταχυδρομείου και είχε ως παραλήπτη τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ», επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, ο Κάρλος Νιέβες.

Η Βανέσα Τραμπ, 40 ετών, η οποία άνοιξε τον φάκελο γύρω στις 10 το πρωί τοπική ώρα, μεταφέρθηκε κατόπιν σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε υπό νοσηλεία, καθώς παραπονέθηκε για ναυτία, αφότου ήρθε σε επαφή με τη σκόνη, είπαν αξιωματούχοι.

Συνολικά, τρία πρόσωπα από την οικία του γιου Τραμπ διακομίστηκαν στο Ιατρικό Κέντρο NewYork-Presbyterian/Weill Cornell ώστε οι γιατροί να αξιολογήσουν περαιτέρω την κατάσταση της υγείας τους, δήλωσε από την πλευρά της η εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σοφία Κιμ.

Μεταξύ των τριών αυτών προσώπων ήταν και η μητέρα της Βανέσας Τραμπ, αν και δεν διαμαρτυρήθηκε για συμπτώματα, τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Οι αμερικανικές αρχές παραμένουν σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο αποστολής επιστολών με λευκή σκόνη από το 2001, όταν φάκελοι που εμπεριείχαν άνθρακα είχαν σταλεί σε ΜΜΕ και Αμερικανούς νομοθέτες, με αποτέλεσμα τον θάνατο 5 ανθρώπων.

Η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service), που είναι επιφορτισμένη με την προστασία των μελών της προεδρικής οικογένειας, συμμετέχει στις έρευνες, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος τύπου Τζέφρι Άνταμς. Προς το παρόν ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα βρίσκεται στην πολυτελή συνοικία του Μανχάταν Σάτον Πλέις, κοντά στο Ιστ Ρίβερ. Το διαμέρισμα ενδεχομένως είναι η οικία της μητέρα της Βανέσας Τραμπ, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η Βανέσα Τραμπ, πρώην μοντέλο, και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έχουν πέντε παιδιά.

(Φωτογραφία: AP / John Smock)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραμπ: Δεν είμαι σίγουρος ότι το Ισραήλ θέλει ειρήνη με τους Παλαιστίνιους

Ο Τραμπ κατήγγειλε τις 'ψεύτικες κατηγορίες' που 'καταστρέφουν ζωές'

ADVERTISING

SHARE: