Φίλαθλος της FC Twente κουβάλησε 48 ποτήρια μπύρας και έγινε viral – Ποιο είναι το ρεκόρ

Φίλαθλος της FC Twente κουβάλησε 48 ποτήρια μπύρας και έγινε viral – Ποιο είναι το ρεκόρ
Από το 2018 οι φαν που παρακολουθούν αγώνες του ολλανδικού ποδοσφαίρου από τις εξέδρες γηπέδων, μπορούν να απολαμβάνουν αλκοολούχα ποτά -κάτι που έως τότε δεν μπορούσαν να κάνουν βάσει νόμου. shutterstock

Στο τελευταίο παιχνίδι της FC Twente, όπου παίζει ο Έλληνας Δημήτρης Λημνιός, ένας 23χρονος φίλαθλος έγινε viral, όταν μετέφερε 48 μεγάλα ποτήρια μπύρας μαζί από το μπαρ στους φίλους του, στις εξέδρες. Αποκάλυψε πως υπάρχει και καλύτερη επίδοση.

Την Κυριακή 17/10 η FC Twente αντιμετώπισε τη Willem II, για την 9η αγωνιστική της Eredivisie (βλ. ολλανδική λίγκα). Παρεμπιπτόντως, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με γκολ του Έλληνα Δημήτρη Λημνιού, πριν ισοφαρίσει ο Che Nunnely στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα. Που ενδεχομένως, να μη θυμούνται πολλοί. Όλοι ωστόσο, όσοι ήταν στο γήπεδο έχουν πρόχειρη την εικόνα 23χρονου φαν των γηπεδούχων, ο οποίος κουβάλησε 48 μεγάλα ποτήρια μπύρας -τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε καρτέλες, η μια πάνω στην άλλη- από το μπαρ του γηπέδου De Grolsch Veste, στους φίλους του, στις εξέδρες.

Ο Christiaan Roetgering αποκάλυψε πως κατάφερε να μη χύσει σταγόνα, στη διαδρομή. Όπως είπε στη βρετανική Sun, καθώς η χάρη του έφτασε παντού μέσω αναρτήσεων άλλων οπαδών στο Instagram “πάντα πηγαίνω στο γήπεδο με φίλους και κάθε φορά ένας από εμάς αναλαμβάνει την αποστολή να φέρει μπύρες για όλους. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά μου. Αλλά δεν ήθελα να πηγαινοέρχομαι, έως ότου εξυπηρετήσω τους πάντες. Οπότε αποφάσισα να πάρω όλα τα ποτήρια, μαζί”. Λίγες ώρες μετά τον αγώνα, διαπίστωσε πως η προσπάθεια που αφορούσε διάδρομο και σκάλες είχε γίνει viral, με την επισήμανση να αναφέρει ότι πρόκειται για ρεκόρ της κατηγορίας “περισσότερες μπύρες που έχουν μεταφερθεί, μαζί” στην ιστορία της Eredivisie. Επ’ αυτού είχε να κάνει μια διόρθωση, καθώς όπως είπε “ο φίλος μου, ο Jochen έχει καταφέρει να μεταφέρει μαζί 50 ποτήρια”. Η προσπάθεια του έγινε αντιληπτή από πολλούς φαν που ήταν στις εξέδρες. Ένας του φώναξε “το ‘χεις, συνέχισε”. Ο Roetgering κατάλαβε πως έχει γίνει viral όταν είδε τον εαυτό του, στα highlights της Κυριακής. “Στο Instagram είχα ήδη 300 requests”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα