Φώναζαν σε επίδοξο αυτόχειρα στη γέφυρα του Βοσπόρου 'να τελειώνει' γιατί ήταν κολλημένες στην κίνηση

Φώναζαν σε επίδοξο αυτόχειρα στη γέφυρα του Βοσπόρου 'να τελειώνει' γιατί ήταν κολλημένες στην κίνηση

Απίστευτο περιστατικό στην Κωνσταντινούπολη. Δύο γυναίκες συνελήφθησαν για συνεργεία σε αυτοκτονία, όταν φώναζαν σε απελπισμένο άνδρα που στεκόταν στην άκρη της γέφυρας να τελειώνει για να... πάνε στη δουλειά τους

Δύο Τουρκάλες αντιμετωπίζουν κατηγορία συνεργείας σε αυτοκτονία, αφού φώναξαν σε άνδρα που σκεφτόταν να πέσει από τη γέφυρα του Βοσπόρου, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση σε αυτή και να περάσουν με τα αυτοκίνητά τους. Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένας άνδρας. ονόματι Έρολ Τσετίν, στεκόταν στην άκρη της γέφυρας απειλώντας να αυτοκτονήσει. Σύντομα, στο σημείο κατέφθασαν και άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν.

Ως αποτέλεσμα, η κίνηση στη γέφυρα είχε διακοπεί, κάτι που φυσικά δεν είναι πρωτόγνωρο για το σημείο, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής.
Οι δύο γυναίκες τότε φώναξαν και έβρισαν σε βάρος του θύματος και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται να του είπαν: 'Έχουμε κολλήσει για ώρες στην κίνηση εξαιτίας σου. Πήδα να τελειώνουμε". 

Ως αποτέλεσμα, ο απελπισμένος Τούρκος πήδηξε στο κενό, χωρίς οι δυνάμεις της αστυνομίας να μπορούν να αποτρέψουν το άλμα του θανάτου, ενώ απεδείχθη μάταιη και η προσπάθεια ανάνηψης, μετά την ανάσυρσή του από τα νερά από τους άνδρες του λιμενικού και των πρώτων βοηθειών.

Οι γυναίκες που συνελήφθησαν αρνούνται την κατηγορία πως φώναξαν κατά του άτυχου άνδρα, με την υπόθεσή τους να παίρνει παρόλα αυτά τη δικαστική οδό.

Πηγή: Hurriyet

SHARE:

24Media Network