Φωτογραφίζοντας… στα άκρα

default image

Φωτογραφίζοντας στα άκρα των υψηλότερων κτιρίων στον κόσμο για να πετύχει την καλύτερη λήψη. Δείτε στο NEWS 247 τις φωτογραφίες του 27χρονου Καναδού Tom Ryaboi (Pics)

Rooftopping… ωθεί κυριολεκτικά τους φωτογράφους στα άκρα των υψηλότερων κτιρίων στον κόσμο προκειμένου να πετύχουν την καλύτερη λήψη.

 

Μόνη προϋπόθεση να μην υποφέρεις από ακροφοβία. Ο 27χρονος Καναδός Tom Ryaboi είναι ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους του Rooftopping. Όπως δηλώνει έχει σκαρφαλώσει σε περισσότερα από εκατό κτήρια για να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία.

 

Ο 27χρονος  ταξιδιωτικός φωτογράφος, έχει περάσει τη ζωή του “κρεμασμένος” σε κτίρια, προσπαθώντας να επιτύχει, αυτό που ο ίδιος αποκαλεί, την απόλυτη έκρηξη αδρεναλίνης.

 

“Δεν είμαι η πρώτος  στον κόσμο, αλλά έχω εμπνεύσει  περίπου  είκοσι  ανθρώπους στο rooftopping. Άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να  το κάνουν” αναφέρει ο 27χρονός.

 

Οι φαν του συγκεκριμένου extreme χόμπι το περιγράφουν ως μια άκρως εθιστική, αλλά και διασκεδαστική διαδικασία. Αφού βρουν το κτίριο που τους εμπνέει, δεν έχουν παρά να εξασφαλίσουν την κατάλληλη άδεια για να βρεθούν στην οροφή του και εν συνεχεία να καθίσουν στην άκρη του για να απαθανατίσουν τη θέα από ψηλά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα