Φρίκη στη Γερμανία: Μητέρα σκότωσε πέντε από τα παιδιά της

Φρίκη στη Γερμανία: Μητέρα σκότωσε πέντε από τα παιδιά της
Αστυνομία στη Γερμανία AP Photo Jens Meyer

Η γιαγιά των παιδιών αποκάλυψε στην αστυνομία πως η 27χρονη κόρη της σκότωσε τα παιδιά της. Η δράστιδα πήδηξε μπροστά από ένα τρένο και επέζησε, με σοβαρά τραύματα.

Η γερμανική αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα πέντε παιδιών σε κτίριο της πόλης Ζόλινγκεν, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη 3/9 από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Focus Online, ο οποίος επικαλείται εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Bild υπάρχει μια φωτογραφία τριών οχημάτων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, που είναι σταθμευμένα έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με την Bild, η γιαγιά των παιδιών τηλεφώνησε στην αστυνομία για να πει πως η κόρη της, ηλικίας 27 ετών, σκότωσε πέντε από τα παιδιά της και έχει βγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί της άλλο ένα παιδί. Η αστυνομία βρήκε στη συνέχεια τα νεκρά παιδιά, ηλικίας 1, 2, 3, 6 και 8 ετών.

Η μητέρα πήδηξε νωρίς το απόγευμα μπροστά από ένα τρένο στο Ντίσελντορφ, κοντά στο Ζόλινγκεν, και επέζησε με σοβαρά τραύματα, ανέφερε η Bild, προσθέτοντας πως ο 11χρονος γιος της, βρέθηκε σώος στο σπίτι της γιαγιάς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα