Φρίκη στην Αγγλία: Εντοπίστηκαν τεμαχισμένα μέλη της σορού της αγνοούμενης μαθήτριας

default image

Με το αποτρόπαιο θέαμα των τεμαχισμένων μελών του σώματος της εξαφανισμένης μαθήτριας ήρθε αντιμέτωπη, η αστυνομία του Μπρίστολ (Pics)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έχει συγκλονίσει τη Βρετανία που παρακολουθεί συγκλονισμένη την νέα τροπή που παίρνει η υπόθεση μιας εξαφανισμένης μαθήτριας .

Όλα ξεκίνησαν όταν η 16χρονη Becky εγκατέλειψε ξαφνικά το σπίτι της χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το που πήγαινε παίρνοντας μαζί της το κινητό τηλέφωνο, τον φορητό υπολογιστή και το τάμπλετ της.

 

Μετά το πέρας των 24 ωρών οι γονείς δηλώνουν στην αστυνομία την εξαφάνισή της, με την αστυνομία να διερευνά την υπόθεση και να συλλαμβάνει δυο υπόπτους, έναν 28χρονο άνδρα και μια γυναίκα 21 ετών, που φαίνεται να σχετίζονται με την εξαφάνισή της.

 

Σήμερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα βρετανικά μέσα πως εντοπίστηκαν μέλη από το άψυχο σώμα της 16χρονης σε μαύρες πλαστικές σακούλες στους κάδους απορριμάτων.

Η αστυνομία μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως βρίσκεται ένα βήμα πριν τον εντοπισμό των δραστών και του πτώματος του άτυχου κοριτσιού, αλλά και στο να ξετυλίξει το κουβάρι της φρικιαστικής δολοφονίας.

 

(Πηγή: Mirror)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα