Φρίκη στην Τουρκία: Ξυλοκόπησε άγρια το 2 μηνών παιδί του επειδή έκλαιγε

Φρίκη στην Τουρκία: Ξυλοκόπησε άγρια το 2 μηνών παιδί του επειδή έκλαιγε
shutterstock

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στην Τουρκία από τον άγριο ξυλοδαρμό μωρού από τον πατέρα του. Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία το παιδί.

Σκηνές απόλυτης φρίκης καταγράφει βίντεο με πατέρα να χτυπάει άγρια το δύο μηνών μωρό του στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, επειδή έκλαιγε.

Τη σκηνή κατέγραψε κάμερα από κινητό τηλέφωνο που είχε αφήσει η μητέρα του παιδιού στο δωμάτιο.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσιεύει το habertutk.com, ο πατέρας Yunus Goc χτυπάει το παιδί του το οποίο ακούγεται να σπαράζει στο κλάμα, και καταφέρνει να γλιτώσει μόνο όταν μπαίνει στο δωμάτιο η μητέρα του και το παίρνει από τα χέρια του πατέρα.

Το μωρό μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο και ο πατέρας του συνελήφθη. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η μητέρα, Semra Goc, δήλωσε συγκλονισμένη ότι δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί εδώ και μέρες και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι θέλει ο σύζυγός της να λάβει τη μεγαλύτερη τιμωρία. “Να τιμωρηθεί σκληρά και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί” δήλωσε.

Η μητέρα βρήκε καταφύγιο στην οικογένειά της ενώ ο Yunus Göç υποστηρίζει ότι το μωρό έκλαιγε κάθε φορά που το έπαιρνε ο ίδιος στα χέρια του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα