Φρίκη στο Μεξικό: Βρέθηκαν πτώματα κρεμασμένα σε γέφυρα

Φρίκη στο Μεξικό: Βρέθηκαν πτώματα κρεμασμένα σε γέφυρα
Αστυνομία στο Μεξικό. Φωτό αρχείου. AP

Έξι πτώματα βρέθηκαν κρεμασμένα σε μία γέφυρα και ένα δέντρο στο κεντρικό Μεξικό, που συνεχίζει να μαστίζεται από τη βία των συμμοριών.

Τα πτώματα έξι ανθρώπων βρέθηκαν κρεμασμένα σε μια γέφυρα και σε ένα δέντρο στο κεντρικό Μεξικό, σε μια περιοχή που μαστίζεται από τη βία των συμμοριών, το δεύτερο τέτοιο επεισόδιο σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Τρία από τα θύματα ήταν κρεμασμένα στη γέφυρα και τα υπόλοιπα σε ένα δέντρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Γραμματεία Δημόσιας Ασφάλειας της Πολιτείας Σακατέκας. Άλλα δύο πτώματα βρέθηκαν αργότερα σε μια ιδιοκτησία σε μια κοντινή κοινότητα.

Στις 18 Νοεμβρίου στην ίδια Πολιτεία είχαν βρεθεί κρεμασμένοι σε μια γέφυρα 10 άνθρωποι. Οι δολοφονίες αποδίδονται σε συμμορίες που δρουν στην περιοχή.

Η πρόσφατη αύξηση τη βίας είναι το αποτέλεσμα της διαμάχης δύο συμμοριών που διεκδικούν τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών στην περιοχή, σύμφωνα με έναν κυβερνητικό αξιωματούχο που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Τουλάχιστον 948 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε βίαια επεισόδια από την αρχή του έτους στη Σακατέκας, 342 περισσότεροι σε σχέση με πέρσι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα